28/10/2014

KISS BEAUTY MAKE UP FIXING SPRAY

KISS BEAUTY MAKE UP FIXING SPRAY
1 BOTOL 160ML

HARGA RM25.00

Impikan wajah yang segar? Terutamanya selepas mekap?? Jom,
kami ada penyelesaiannya!
✔ Mekap tebal tapi masih lagi kusam?
✔ Guna pelbagai moisturizer sebelum bermekap tapi kulit tetap
kering?
✔ Dah cuba pelbagai make up fix spray yang mahal tapi tak
sesuai?

Make Up Fixing Spray Kiss Beauty penyelesaiannya!!

KISS BEAUTY Make Up Fixing Spray utk SOLEKAN SEGAR &
TAHAN LAMA!

KISS BEAUTY Make Up Fixing Spray dgn Vitamin E & Extrak Aloe
Vera

Bahan2: Vitamin E, Cecair Aloe Extract, Albumen, Vitamin C.

Arahan penggunaan:
Spray ke seluruh wajah kecuali di sekitar mata. Spray dgn jarak
20cm dr wajah. Solekan anda kini lebih cantik, fresh dan tahan
lebih lama sepanjang hari!
Untuk hasil yang berganda, sebelum mula mekap, spray dulu. Dan
selepas mekap, spray lagi sekali.

Instruction of Using:
Use makeup fixing spray after putting the make up. Spray make
up fixing at a distance of 20cm. Leave it dry completely.
Caution: Avoid Eyes zone

LOLLYS PINK BVR

Lollys Pink BVR
Harga RM55.00 free pos sem

Nak kulit muka fresh,pinkish dan smooth? Jom try guna
LOLLY'S PINK..
scrub utk muka dan bibir..
Seminggu tu guna 2 atau 3 kali je..bukan susah pun..
sapu kat muka dan bibir,urut perlahan dan rasai kelembapan
semulajadi hanya dalam masa 5 minit sahaja.
ntuk bibir yg mungil,smooth,lembab dan sexy..
kesan kelembapan seawal
5 MINIT..!!!

memang menakjubkan..
tak percaya??
cuba lah..
mst jatuh hati habissss...!!
juga boleh digunakan pada pipi utk hasil pipi yg merah
pinkish..^_^/
cepat dapatkan sekarang..

COMBO BVR

Set combo 3 in 1

- Bvr collagen
- Bubble licious bvr scrub
- Lollypink

Harga Rm140.00
Free post sem

27/10/2014

ARMPIT CREAM


INGREDIENTS: AHA,BHA,Vitamin B3,Aqua,Cetyl Stearyl
Alcohol,Stearic acid,Mineral Oil,Glycolic acid,Lactid
acid,Tocopheral acetate(Vitamin E),Propyl paraben ,Menthyt
paraben,D-pathenol(Vitamin B-5),Fragrance. (TIADA ALKOHOL)

HASIL DPT DILIHAT DLM 1-2 MINGGU..

CARA PENGGUNAAN:
SAPUKAN KE KAWASAN YG PERLU (CELAH PAHA, KETIAK, SIKU,
LUTUT, BUKU LALI, PUTING). SEKALI SEHARI SEBELUM
TIDUR.
✔ Membantu melambatkan pertumbuhan bulu ketiak.
✔ Mengurangkan ketiak gelap. Membentuk pemutihan ketiak
✔ Kecilkan liang Kulit ketiak menjadi licin dan bersih berseri.
✔ Memastikan putting cerah merah jambu!!!!
✔ Membantu menjadikan kulit anda lebih putih bahagian sulit.
✔ Bantuan mencerna sel-sel kulit mati dan menggalakkan
pertumbuhan sel kulit baru
✔ Mengurangkan melanin untuk menjadikan kulit putih.
✔ Tona warna sekata. Mencerahkan kulit scr semula jadi.
✔ Merangsang pengeluaran kolagen dan elastin, yang
menjadikan kulit dan fleksibiliti.
✔ Imun kepada kulit Dengan itu mengurangkan keradangan dan
bengkak dan kerengsaan.
✔ TIADA bahan kimia dan peluntur berbahaya

26/10/2014

VGRIP SERUM PENGETAT MISS V

VGRIP SERUM

SERUM PENGETAT MISS V..
KETAT DLM MASA 5 MINIT

1 BOTOL RM110.00 FREE POS SEM

________________________________________
➳ Halal (produk muslim) & ada KKM
➳ 100% selamat (tidak merbahaya jika tertelan)
➳ Tahan sehingga 2-3 bulan (mengikut kekerapan penggunaan )
➳ 1 botol mengandungi 30ml serum
➳ Tiada tarikh luput.

VGriP merupakan Serum Pengetat Miss V.
Ia bertindak sebagai bahan aktif yang meransang
otot dan cell Miss V untuk mengembalikan ia ke bentuk asal dan
seketat seperti mana ketika Miss V masih mempunyai
mahkotanya!.

KELEBIHAN VGRIP FEMININE
- Merapatkan dinding faraj
- Mengetatkan dinding faraj
- Menghangatkan bahagian intim wanita
- Meningkatkan kebagaian seksual suami isteri
- Memulihkan tenaga dan peredaran darah
- Meningkatkan kesuburan wanita
- Membuang toksik dan angin dalam badan
- Melancarkan haid dan mengatasi sengugut
- Mengatasi keputihan dengan efektif
- Membantu mengatasi endometnosis
- Mencegah barah

KANDUNGAN VGRIP FEMININE
- guazumae folium extract
- quercus infectoria
- parameriae cortex extract
- granati cortex extract
- curcumae heyneana rhizoma extract
- boesenbergia pandurata cortex extract

CARA PENGGUNAAN VGRIP Feminine
- Cuci bahagian sulit wanita dengan air
- Kemudian lap sehingga kering
- Picit VGRIP Feminine (3 X PICIT)
- Letak pada jari dan sapukan pada bahagian vagina ( 15 minit ke
30 minit sebelum bersama suami)

V-GRiP mampu:
✔ Mengetatkan Miss V Dalam 5 minit - Mampu mengetatkan
Miss V yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit
penggunaan.
✔ Menambah rasa sensitif - Menambahkan rasa sensitif dan
keinginan serta membantu anda mencapai
klimaks di tahap yang maksimum.
✔ Seperti Malam Pertama - Menyegarkan dan memberikan
sensasi malam pertama kepada pasangan anda.

FAQ
✔ Adakah produk ini bahaya?
-Tidak. Produk ini 100% selamat dan dijamin berkesan dan sesuai
untuk semua jenis kulit.
Ianya dirumus menggunakan herba. Ada Sijil KKM dan Halal.
✔ Perlu ke saya pakai hari-hari?
-Hanya perlu pakai setiap kali hendak bersama. Tetapi, untuk
permulaan botol pertama, digalakkan memakainya setiap
hari sekali selama 7 hari. Botol seterusnya hanya perlu apply
sebelum bersama (*Saranan ini untuk peroleh kesan maksima).
✔ Berapa hari penghantaran?
- Penghantaran percuma seluruh Malaysia termasuk sabah dan
sarawak. Kami menggunakan pos laju, ambil masa 1-2 hari untuk
sampai ke rumah anda.
✔ Siapa je boleh guna?
- Semua wanita tak kira umur. Termasuk wanita yang
mengandung (*3 bulan kebawah).
✔ Berkesan dalam 5 minit?
-Ya! Ia mengandungi bahan aktif yang membantu Miss V
menyerap serum dengan cepat. Jadi kesan boleh dirasa dalam 5
minit.

21/10/2014

JUS SUSUT FEREENA BEAUTY

JUS SUSUT
RM85.00 FREE POS SEM
# KURUS
# LAWAS
# CANTIK
# MENAWAN

JUS SUSUT BAIK UTK MEREKA YG MENGHADAPI MASALAH
SEMBELIT (SUSAH BUANG AIR BESAR)
DAN MAMPU MEMBUANG SEGALA KEKOTORAN DALAM USUS
(UMPAMA DETOX)

DIJAMIN BERKESAN DALAM MASA 5 HARI ...

HARGA PASARAN:
RM 99sm/Rm 109ss

(20sachets minum Pagi dan Petang 30minit sebelum makan )

Utk kesan yg berganda di tambah lagi dengan senaman
kesannya pAsti MEMUASKAN HATI ANDA ..

17/10/2014

L'AROME APPLE STEMCELL SLIMMING SERUM

L'AROME APPLE STEMCELL SLIMMING SERUM

Harga Pasaran RM150.00

Harga Kami??? tentu lebih berbaloi utk anda....sila pm ya.

Kelebihan :
- Mengurangkan kesan parut selepas bersalin
- Tanpa risiko kesihatan.
- Tidak perlu berlapar.
- Hanya kurangkan sedikit amalan pemakanan (Bagi mendapat
kesan yang lebih menakjubkan).
- Dapat bakar lemak uolls dalam masa 24jam.
- Dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin bagi wanita.
- Dapat mengempiskan perut ....
- Membakar lemak secara berterusan.
- Menghilangkan stretch marks
- Menghilangkan selulit
- Menghilangkan double chin
- Boleh membantu mengempiskan perut ibu selepas bersalin
- Boleh membantu untuk mendapat kan six pack

Cara Menggunakan :
Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam (selepas mandi ) pada
bahagian bermasalah.
(Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).
Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas
(Selang berapa minit selepas sapu, uolls akan mula berasa panas
pada bahagian yang telah disapu)

Nota Pendek :
1.Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg
telah disapu
2.Boleh juga disapukan pada double chin.
3.Mengeluarkan angin-angin dalam badan.
4.Jangan terkena mata dan mulut. Basuh tangan selepas
mengambil produk ini.

Kandungan Product :
Methyl Nicotinate, PytoCellTech(TM) Mulus Domestica, Actin
Heat, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Lemon Grass
Essential Oil.

13/10/2014

AURA BABIES SAKURA

AURA BABIES SAKURA

BERAT BRG 495g

HARGA PASARAN :
1 JAR RM39.90 (400 gram) + FREE SHAKER

HARGA JUAL RM36.00
(TIDAK TERMASUK KOS POS LAGI)

TERDAPAT DALAM 2 PERISA : ORANGE DAN GRAPE

Fenomena terbaru untuk KULIT GEBU,SIHAT DAN CANTIK
menggunakan bajet yg rendah....

AURA BABIES SAKURA
Diformulasikandengan 15x premium stemcell, high vitamin C
yang berkualiti untuk memberikan tubuh anda keperluan asas
yang diperlukan untuk kulit dan badan yg sihat.

Ia tidak hanya melembutkan, memutihkan dan melembapkan
seluruh kulit anda, ia mengembalikan keremajaan ke dalam kulit
anda membuatkan ia kuat, sihat dan selembut sutera.

Kebaikan dan kelebihan AURA BABIES SAKURA
o Kesan seawal 3 hari pengunaan.
o Dengan 15x Premium Stemcell
o Pencerahan kulit lebih pantas
o Kulit lebih anjal dan gebu
o Mengaktifkan penghasilan kolagen
o Anti Penuaan
o Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
o Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi &
melasma.
o Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
o Kulit lebih lembap
o Membantu masalah kulit
o Mengatasi masalah keguguran rambut
o Mengurangkan parut & tompok hitam
o Mengurangkan cellulite
o Mengurangkan rekahan pada tumit
o Mengurangkan stretchmark
o Melembapkan bibir yang kering
o Detoxifikasi toksin dalam badan
o Atasi masalah sakit sendi
o Menguatkan tulang
o Menurunkan kadar kolestrol
o Memberi tenaga & meningkatkan stamina
o Meningkat pegeluaran susu ibu
o Sesuai untuk lelaki dan wanita

Cara pengambilan Aura Babies Sakura adalah seperti berikut.
1. Jika dalam keadaan sentiasa sibuk. Para penguna boleh terus
tuang kedalam mulut dan dilarutkan secara semulajadi untuk
mendapatkan khasiatnya.
2. Satu scoop Aura Babies Sakura + dengan 120ml air sejuk dan
di goncang menggunakan shaker.
3. Untuk betul-betul dinikmati. Aura Babies Sakura juga boleh
di dengan jus kegemaran pengguna. Dua scoop dan dicampur
dengan 200ml jus kegemaran para pengguna dan boleh
ditambah dengan ais untuk mendapatkan kenikmatan yang
lebih.

** Pengambilan yang terbaik adalah pada sebelah pagi ketika
perut kosong dan juga sebelum tidur di waktu malam......

12/10/2014

CHARMS FOUNDATION + CHARMS CLEANSER MAKE UP REMOVER

Charms Foundation 20g + Charms Cleanser & Make-Up Remover
60ml

Harga
RM80.00 Free Postage Sem

Kandungan :
Apple StemCell, Kolagen, Minyak Kelapa Dara

2 Pilihan Warna untuk Set 2 in 1
*Natural beauty
*White dolly

B'RAMPING COFFEE

B'RAMPING COFFEE SLIMMING & WHITENING
20 SACHET / 1 KOTAK

HARGA PASARAN
1 KOTAK : RM85 (SM) / RM95 (SS)

TERBARU
- Badan berselulit dan menggeleber sana sini?
- Mahu ramping, kurus, solid dan cergas sepanjang hari?
- Nafsu makan tidak terkawal hingga badan pun macam belon
penuh angin?

YANG PENTING JIKA ANDA PENCINTA KOPI,
B'RAMPING COFFEE PILIHAN BERBALOI UNTUK DICUBA
MASA KINI !!

KELEBIHAN B'RAMPING COFFEE :
- Tidak menyebabkan pening atau cirit birit.
- 100% ramuan semulajadi, lulus KKM, HALAL dan diproses
kilang bertaraf GMP.
- Dapat mengurangkan 20-30% berat badan berlebihan dalam
jangka masa panjang.
- Mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan /
pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang,
punggung, peha dan perut.
- Membantu mendapatkan bentuk badan ideal.
- Membantu mengawal selera makan sekaligus mengurangkan
potensi untuk makan melebihi had atau tidak terkawal.
- Meningkatkan METABOLISMA dengan berkesan.
- Membakar lemak dan kalori dengan pantas.
- Melancarkan pergerakan usus dan mengelakkan sembelit.
- Membuang toksin yang merbahaya.
- Membuang angin dalam badan.
- Mudah bangun tidur, lebih cergas dan bertenaga.
- Turut membantu mendapatkan kulit lebih sihat, anjal, halus
dan berseri.

** BRC tidak disyorkan kepada pesakit kronik seperti gastrik
teruk, tekanan darah tinggi / rendah, migrain dan jantung.

KANDUNGAN B'RAMPING COFFEE :
Kopi Arabica - membuatkan perut kenyang lebih lama jika
diminum selepas makan

Guarana - membantu mengurangkan selera makan dan
membakar lemak

Asam Gelugor - mengandungi asid dan mineral semulajadi yang
kaya antioksidan, membantu mengawal tekanan darah, paras
gula dan berat badan berlebihan

Ekstrak Ubi Kentang - mengandungi karbohidrat tinggi yang
mengenyangkan perut dan melancarkan pencernaan

Serbuk Mutiara - menyah toksin, melembab dan mencantikkan
kulit

Kolagen Talapia - mempercepatkan pembaharuan sel2 badan,
menjadikan kulit anjal dan awet muda serta menguatkan kuku,
otot dan rambut.

Fiber Oat - tinggi serat, mengurangkan kolesterol jahat,
memperbaiki perjalanan darah dan menyihatkan jantung.

ATURAN PEMAKANAN B'RAMPING COFFEE :
1 sachet sehari - waktu pagi 30 minit sebelum sarapan
ATAU (untuk kesan berganda!!
2 sachet sehari - waktu pagi dan malam 30 minit sebelum
sarapan dan makan malam

MINUM AIR MASAK / KOSONG / MINERAL SECUKUPNYA
Anda perlu minum air mengikut kemampuan anda untuk
melancarkan program penurunan berat badan ini. Minum 3 liter
air setiap hari amat digalakkan

TIADA PANTANG LARANG
Tiada pantang larang semasa mengamalkan produk ini. Jadi
amalkan tanpa rasa ragu-ragu untuk menikmati hidangan yang
anda ingini

TIDAK PERLU BERSENAM
Bersenam untuk mengeluarkan peluh dan menggerakkan otot
adalah amat digalakkan tetapi jika anda tidak mempunyai ruang
dan peluang serta kekangan masa, kesan penurunan berat
badan dapat dilihat sekiranya anda tidak mengamalkan
senaman secara konsisten

PERHATIAN!!!
Bagi ibu-ibu yang sedang menyusukan bayi, anda dibolehkan
mengamalkan program ini tanpa ragu-ragu kerana kandungan
produk tidak akan menjejaskan bayi anda. In shaa Allah~

BRC tidak disyorkan kepada pesakit kronik seperti gastrik
teruk, tekanan darah tinggi/rendah, migrain dan jantung.