23/11/2014

OBUSE EYE SHADOW & BLUSH

Obuse Eye Shadow & Blush

HARGA RM25.00

OBUSE EYE SHADOW & BLUSH
1 set ada 2 tingkat,

1 tingkat eye shadow
1 tingkat blush
1pcs brush

RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE

RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE

HARGA PROMOSI RM14.00

POS RM6.00 SEM, RM9.00 S.S

Rasyan Herbal Clove Toothpaste adalah pasta gigi yang di buat
dari Herbal Cengkeh yang terkenal dapat memutihkan,
menyegarkan dan melindungi gigi Anda.

Rasyan Herbal Clove Toothpaste telah diformulasikan dengan gabungan bahan aktif asteraceae, lauraceae, mentol, clove oil, sodium laurilsuiphate untuk menghilangkan kapur / kerak gigi, memutihkan, mengurangi gigi hipersensitif dan anti bakteria serta membuat nafas
segar sepanjang waktu.

Cara Pakai :
Ambil sedikit dgn stik yg disediakan, lalu oleskan ke gigi, biarkan
lebih kurang 2 minit kemudian kumur-kumur.
Lebih baik kalau dipakai setelah gosok gigi

22/11/2014

BELLA FORMULA SINUS CURE, MURAH & BERKESAN

BELLA FORMULA SINUS CURE

RAWATAN RESDUNG TERBAIK

1 BOTOL (40 KAPSUL)

NAK HARGA TAWARAN ?????

WHATSAPP 012-9722006

Diformulasi untuk rawatan resdung / sinus dalam masa 7 hari !
Dapatkan rawatan awal sebelum masalah menjadi lebih kronik, tanpa pembedahan, tanpa kesakitan. 100% selamat dan insyaallah berkesan tanpa kesan sampingan.

No. Kelulusan KKM : MAL06121075T

ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT?
1) Hidung tersumbat.
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak.
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada
bahagian antara mata.
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang.
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang
berpanjangan akibat gejala di atas.
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal
hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair.
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas
gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada
Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang
berkemungkinan disebabkan jangkitan dan
keradangan di bahagian frontal sinus.
10) Sakit di bahagian belakang mata, di atas
kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian
Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata
disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid
sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka
diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa
berair adalah simptom paling utama bagi penyakit
sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Kelesuan.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang
berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.

Masalah RESDUNG boleh menyerang pada sesiapa
sahaja, tidak kira usia dan jantina. Antara gejala
yang sering dialami mereka yang mengalami
masalah ini ialah seperti :
✿ Gatal-gatal pada hidung dan muka.
✿ Hidung bengkak / berair / pedih / sakit /
berbau.
✿ Pernafasan berbau busuk.
✿ Kawasan sekeliling mata menjadi gatal / pedih.
✿ Sering mengalami sakit kepala.
✿ Selalu bersin apabila keadaan persekitaran
sejuk ataupun apabila terkena embun pagi /
malam.

KELEBIHAN BELLA FORMULA SINUS CURE
RAWATAN RESDUNG :
✿ Membantu menghilangkan gatal-gatal di muka
dan badan.
✿ Membantu menghilangkan dan mengeluarkan
hingus dan lendir.
✿ Membantu membaik pulih tisu-tisu yang rosak
akibat jerawat.
✿ Membantu menghilangkan dan mengeluarkan
bau busuk dalam hidung serta mulut akibat
resdung.

100% daripada herba Semulajadi dan dijamin
SELAMAT / TIADA KESAN SAMPINGAN.

CARA PENGAMBILAN BELLA FORMULA SINUS
CURE RAWATAN RESDUNG :
♥ Dewasa (15 tahun ke atas )
Sehari sekali 2 biji selepas makan malam.

♥ Kanak-kanak (15 tahun ke bawah)
1 biji pagi selepas makan (boleh buka kapsul & campur dalam air)

SOALAN YANG SERING DITANYA BERKAITAN BELLA FORMULA SINUS CURE RAWATAN RESDUNG :
1) Apakah fungsi Bella Formula Sinus Cure
Rawatan Resdung?
~ berfungsi untuk mengatasi masalah resdung (sinusitis) dan akan menampakkan kesan dalam masa 7 hari.

2) Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol?
~ Setiap botol mengandungi 30 kapsul dan
penggunaan selama 15 hari.

3) Bagaimana cara penggunaan bella formula sinus cure rawatan resdung?
✿ 15 tahun dan ke atas - Sehari sekali 2 biji
selepas makan malam.
✿ 11 tahun - 14 tahun – Sehari sekali 1 biji
selepas makan malam
✿ 7 tahun hingga 10 tahun – Sehari sekali 1/2 (separuh) biji selepas makan malam.

4) Adakah selamat digunakan?
~ Bella Formula Sinus Cure Rawatan Resdung selamat digunakan tanpa kesan sampingan

5) Adakah mendapat kelulusan Kementerian
Kesihatan Malaysia (KKM)?
~ Bella Formula Sinus Cure Rawatan Resdung mendapat kelulusan daripada kkm & nombor kelulusan ialah mal06121075t

6) Adakah ibu mengandung boleh gunakan Bella
Formula Sinus Cure Rawatan Resdung?
~ Ibu mengandung TIDAK dibenarkan mengambil Bella Formula Sinus Cure Rawatan Resdung kerana bahan-bahan yang terkandung adalah berasaskan herba.

7) Adakah ibu menyusu boleh gunakan Bella
Formula Sinus Cure Rawatan Resdung?
~ Ibu menyusu anak yang berumur 7 bulan ke atas SAHAJA yang DIBENARKAN ambil Bella Formula Sinus Cure Rawatan Resdung.

8) Bolehkah di ambil / makan bersama ubat / suplement yang lain?
~ Boleh, TAPI sebaiknya jarakkan penggunaan 2-3jam.

18/11/2014

ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA

JANNA LAWA ICE CREAM SOAP

4 FLAVOR :
BIRU-SWEET CANDY
HIJAU
KUNING-BANANA
PINK-SUGAR PINK

KHASIAT ICE CREAM SOAP JANNA LAWWA
- Mencerahkan kulit wajah dan tubuh
- Menyingkir sel kulit mati
- Menghalus dan melembapkan kulit
- Meningkatkan keanjalan kulit
- Mengurangkan kesan parut, bekas jerawat, jeragat dan kulit
kusam
- Mengecilkan liang pori
- Mengatasi masalah pigmentasi
- Merawat dan mencegah kerosakan kulit akibat sinaran UV
- Memperbaiki tona kulit agar ia tampil lebih sekata
- Menyerlahkan keremajaan kulit
- Menyegarkan kulit

Boleh digunakan ketika mandi setiap hari

Boleh digunakan pada wajah mahupun seluruh tubuh

Sesuai untuk lelaki dan wanita

11/11/2014

BLACKHEAD REMOVER SERUM BY RZN

1 BOTOL RM25.00 FREE POS SEM

- Hidung atau kulit wajah rasa berpasir kerana blackhead
yang banyak?
- Sering picit blackhead hingga tinggal bekas atau berparut?
- Bermacam kaedah diguna tapi sukar nya bintik hitam
ini dicungkil keluar dari liang kulit?
- Mahu penyelesaian yang mudah??
- Ayuh cuba RZN BLACKHEAD REMOVAL SERUM !!
- Pasti buat anda tersenyum, kulit licin bebas masalah
blackhead tersembunyi !

KELEBIHAN RZN BLACKHEAD REMOVER SERUM :
✔ Serum SUPER MAGIK! Cepat, mudah, berkesan tanpa sakit
dipicit!
✔ Melindungi kulit daripada kotoran dan sebum berlebihan
punca blackhead
✔ Bertindak secara lembut tanpa merengsa atau
merosakkan lapisan kulit
✔ Membantu menghapuskan punca pertumbuhan jerawat
yang disebabkan pori2 tertutup atau tersumbat oleh
blackhead
✔ Menjadikan kulit halus dan licin kembali serta mengecilkan
liang pori
✔ Bertindak menutup semula bekas atau pori / liang roma
kulit yang terbuka akibat pembuangan dan pengeluaran
blackhead
✔ Membekalkan nutrien untuk kesihatan kulit wajah

CARA MENGGUNAKAN RZN BLACKHEAD REMOVER
SERUM :
✔ Cuci / Bersihkan wajah dahulu dengan sabun / cleanser
sedia ada.
✔ Bahagikan kapas kepada dua.
✔ Basahkan / tuangkan serum pada kapas.
✔ Tampal / tekap kapas (ala² strips/mask) pada tempat
bermasalah.
✔ Tunggu 15-20minit. Jika terasa pedih / gatal ia adalah
normal.
✔ Tanggalkan kapas, kemudian guna besi extractor / besi
pimple yang disediakan untuk mengeluarkan sisa kotoran
bintik hitam / putih yang melekat di liang pori
✔ Buat picit perlahan sahaja tanpa perlu tekan kuat2
kerana kotoran tersebut sudah terangkat dan amat senang
untuk keluar / tanggal.

05/11/2014

TIPS MEMBELI PRODUK KECANTIKAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pelanggan setia...di sini sy ingin kongsikan sedikit ilmu yg di harapkan bermanfaat kepada kita semua dalam memilih produk2 kesihatan dan kecantikan yg akan kita gunakan.

Pertama sekali kita harus set kan bajet kita setiap bulan utk produk yg akan kita amalkan..ape yg kita nak beli mestilah mengikut kemampuan kita..adakah kita mampu utk terus guna produk itu utk masa2 akan datang??

Untuk kekal sihat dan cantik tidak semestinya harus mengamalkan produk2 yg mahal...produk2 yg murah pun banyak yg berkesan..asalkan kita amalkan selalu. Ape guna beli yg mahal jika hanya bulan ni je kita mampu beli tapi bulan2 yg seterusnya kita sudah x mampu nk teruskan penggunaan produk yg sama. Jadi sy sarankan anda belilah produk2 yg sesuai dgn kemampuan kita...dan amalkanlah selalu supaya khasiatnya terus berkekalan.

Perkara kedua ialah kita harus meneliti dgn sebaiknya adakah produk yg kita akan beli itu mendapat kelulusan KKM, Halal dan selamat di gunakan. Perkara ini amat penting dan perlu di titikberatkan dlm pemilihan sesuatu produk.

Perkara seterusnya ialah dgn siapa kita akan berurusan...adakah org itu blh di percayai..ini kerana pd zaman skrg terlalu byk kes2 penipuan dlm internet di mana setelah pengguna melunaskan bayaran, si penjual tdk menghantar brg yg sepatutnya kpda si pembeli....dan perniagaan mereka sebenarnya tdk wujud. utk mengelakkan berlakunya kerugian,kita sbgai pengguna haruslah bijak memilih org yg sesuai utk kita berurusan.

28/10/2014

KISS BEAUTY MAKE UP FIXING SPRAY

KISS BEAUTY MAKE UP FIXING SPRAY
1 BOTOL 160ML

HARGA RM25.00

Impikan wajah yang segar? Terutamanya selepas mekap?? Jom,
kami ada penyelesaiannya!
✔ Mekap tebal tapi masih lagi kusam?
✔ Guna pelbagai moisturizer sebelum bermekap tapi kulit tetap
kering?
✔ Dah cuba pelbagai make up fix spray yang mahal tapi tak
sesuai?

Make Up Fixing Spray Kiss Beauty penyelesaiannya!!

KISS BEAUTY Make Up Fixing Spray utk SOLEKAN SEGAR &
TAHAN LAMA!

KISS BEAUTY Make Up Fixing Spray dgn Vitamin E & Extrak Aloe
Vera

Bahan2: Vitamin E, Cecair Aloe Extract, Albumen, Vitamin C.

Arahan penggunaan:
Spray ke seluruh wajah kecuali di sekitar mata. Spray dgn jarak
20cm dr wajah. Solekan anda kini lebih cantik, fresh dan tahan
lebih lama sepanjang hari!
Untuk hasil yang berganda, sebelum mula mekap, spray dulu. Dan
selepas mekap, spray lagi sekali.

Instruction of Using:
Use makeup fixing spray after putting the make up. Spray make
up fixing at a distance of 20cm. Leave it dry completely.
Caution: Avoid Eyes zone

LOLLYS PINK BVR

Lollys Pink BVR
Harga RM55.00 free pos sem

Nak kulit muka fresh,pinkish dan smooth? Jom try guna
LOLLY'S PINK..
scrub utk muka dan bibir..
Seminggu tu guna 2 atau 3 kali je..bukan susah pun..
sapu kat muka dan bibir,urut perlahan dan rasai kelembapan
semulajadi hanya dalam masa 5 minit sahaja.
ntuk bibir yg mungil,smooth,lembab dan sexy..
kesan kelembapan seawal
5 MINIT..!!!

memang menakjubkan..
tak percaya??
cuba lah..
mst jatuh hati habissss...!!
juga boleh digunakan pada pipi utk hasil pipi yg merah
pinkish..^_^/
cepat dapatkan sekarang..

COMBO BVR

Set combo 3 in 1

- Bvr collagen
- Bubble licious bvr scrub
- Lollypink

Harga Rm140.00
Free post sem

27/10/2014

ARMPIT CREAM


INGREDIENTS: AHA,BHA,Vitamin B3,Aqua,Cetyl Stearyl
Alcohol,Stearic acid,Mineral Oil,Glycolic acid,Lactid
acid,Tocopheral acetate(Vitamin E),Propyl paraben ,Menthyt
paraben,D-pathenol(Vitamin B-5),Fragrance. (TIADA ALKOHOL)

HASIL DPT DILIHAT DLM 1-2 MINGGU..

CARA PENGGUNAAN:
SAPUKAN KE KAWASAN YG PERLU (CELAH PAHA, KETIAK, SIKU,
LUTUT, BUKU LALI, PUTING). SEKALI SEHARI SEBELUM
TIDUR.
✔ Membantu melambatkan pertumbuhan bulu ketiak.
✔ Mengurangkan ketiak gelap. Membentuk pemutihan ketiak
✔ Kecilkan liang Kulit ketiak menjadi licin dan bersih berseri.
✔ Memastikan putting cerah merah jambu!!!!
✔ Membantu menjadikan kulit anda lebih putih bahagian sulit.
✔ Bantuan mencerna sel-sel kulit mati dan menggalakkan
pertumbuhan sel kulit baru
✔ Mengurangkan melanin untuk menjadikan kulit putih.
✔ Tona warna sekata. Mencerahkan kulit scr semula jadi.
✔ Merangsang pengeluaran kolagen dan elastin, yang
menjadikan kulit dan fleksibiliti.
✔ Imun kepada kulit Dengan itu mengurangkan keradangan dan
bengkak dan kerengsaan.
✔ TIADA bahan kimia dan peluntur berbahaya