Tuesday, 15 April 2014

ZOFEA BEAUTY SECRET

GEMPAR !!! aset Tasha Shilla berubah dari CUP A ke CUP C
kerana amalan meminum ZOFEA BEAUTY SECRET.

Cuba tengok perbezaan aset TASHA SHILLA dulu dan sekarang. Ini rahsia TASHA SHILLA rupanya.

Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan??

Kesan yg dicanang-canang tak seperti yg dijanjikan??

Jangan risau kerana sudah ada produk yg dapat menandingi
semua produk lain yg ada di pasaran.

ZOFEA BEAUTY SECRET ialah FORMULA RAHSIA
difomulasikan utk anda yg mementingkan payudara
montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.

PROMOSI MELETOP!!!

whatsapp utk harga promosi
0129722006

KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET untuk si gadis & ibu-ibu:
✔ Menaikkan payudara kendur & jatuh
✔ Mencantikkan payudara leper
✔ Memontokkan payudara
✔Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
✔Menaikkan punggung yg jatuh
✔ Mengetatkan MISS V
✔ Menghilangkan bau badan
✔ Menghilangkan bau MISS V
✔ Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan
semasa “bersama”
✔Meningkatkan keinginan seksual
✔ Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
✔ Menghilangkan masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah dalaman wanita
✔ Mencegah kanser
✔ Melawan radikal bebas
✔ Mencantik & meremajakan kulit
✔ Menambah tenaga
✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim

BAHAN-BAHAN AKTIF:
Pueraria Mirifica, Pueraria Lobata, Kayu serapat, Habbatus
Sauda, Collagen, Pure L-glutathione, Trehalose, Apricot
Seed Extract, Blueberry, strawberry, raspberry, Snow lotus,
Perilla seed extract, Pitera Extract
***************************

Thursday, 10 April 2014

KWHITE38 PLUS BREAST UP

KWHITE38 PLUS BREAST UP
20 SACHETS X 20GM

HARGA PASARAN : RM 120

HARGA PROMOSI : RM 90.00
FREE POSTAGE SEM
_______________________________________
2 IN 1 :

KOREAN OPTIMUM WHITENING SKIN & BUST UP
NOURISHING NANO FORMULA

BIRD NEST SAKURA CHOCOLATE NUTRI MALT

MORE THAN 10X FASTER ABSORPTION

WHITENING. SATIN SKIN. BREAST UP. BODY RESHAPING

♡Minuman kopi coklat yang lazat dan berkhasiat!

✦ K-White38 adalah minuman berkhasiat pemutihan kulit
Revolusi Teknologi Terkini Korea dirumus khas untuk
Wanita Asia.

BAHAN - BAHAN ASAS :
Collagen Sarang Burung,
Esen Sakura serta berperisa Coklat mengandungi
fitoestrogen semula jadi,
Asid Amino,
Sarang Burung Kolagen Terbaik dipilih,
N-Acetyl L-Cysteine (NAC ),
L-glutamin,
Beta Carotene,
Habbatus,
Niacinamide Vitamin B3,
Sakura Essence,
serbuk Pearl,
Hyaluron untuk membantu wanita mempunyai kulit putih
sekata.

KANDUNGAN UNTUK KEWANITAAN :
Green Papaya,
Serapat serbuk ,
Manjakani serbuk,
Ekstrak Pueraria Mirifica,
serbuk Kacip Fatimah untuk mempercepatkan proses
pengukuhan payudara dan Kewanitaan Anda

✦ Mengintegrasikan dalam BIO-Teknologi Terkini, K-
White38 menembus dalam tisu payudara untuk
mengaktifkan pertumbuhan sihat sel-sel payudara .Ia juga
mencerahkan puting gelap untuk penampilan yang seksi
dan Pemutihan nada kulit.

KELEBIHAN KWHITE38
• Khas untuk menganjalkan payudara
• Membantu menganjalkan juga tubuh badan yang lembik
• MemBantu menyekatakan tona2 gelap agar semakin
cerah Dan sekata
• Memberikan tenaga
• Mengurangkan stress harian
• Khas untuk menjaga kewanitaan agar Persis Anak Dara
• Membantu membentuk tubuh badan menjadi terbentuk
Dan cantik
• Membantu Kulit semakin Kenyal Dan Gebu

Menggabungkan O5 pengekstrakan teknologi terkini, cepat
diserap.

Keputusan cepat SEAWAL 60SAAT (Dengan IzinNYA )

MINUMAN AJAIB KHAS UNTUK ANAK DARA DAN WANITA !!!
★ KULIT SEMAKIN PUTIH
★ PAYUDARA SEMAKIN KERAS ,
★ AKAN KEMBALI DARA SEAWAL 60 SAAT TERASA KESAN
SERTA MERTA
★ ANAK DARA AKAN SEMAKIN BERSERI DAN PUTIH
★ WANITA YANG SUDAH BERUMAH TANGGA KEMBALI
DARA
(SEGALANYA DENGAN IZIN "NYA") --Kita Hanya
Bertawakal--

✔ 100% HALAL
>TERBUKTI BERKESAN <
# KWHITE38 "RASANYA SEPERTI KOPI"

PRODUK PERTAMA BERASASKAN HABBATUSSAWDA DAN
DARK CHOC
✦ "Tetaplah Kamu Dengan Al-Habbah Al-Sawda' Ini
Kerana Sesungguhnya Ia Mengandungi Penawar Bagi
Segala Penyakit Kecuali mati" -(HR : Al-Bukhari/Muslim)

✦ Kenapa Dark Choc?? ( RASA NYA SEPERTI KOPI TAPI
SEDAP)
✔ Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL
✔ Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔ Dark chocolate dibuat daripada tumbuh-tumbuhan di
mana ia mengandungi khasiat daripada sayur-sayuran.K
hasiat ini adalah dari flavonoid yang bertindak sebagai
antioksidan

KEPUTUSAN DI TANGAN UOLS UNTUK KULIT
PUTIH,PAYUDARA KERAS MONTOK SERTA MAMPU
MENAHAN SELERA MAKAN. WOW!! TAK CUBA TAK CINTA

Wednesday, 9 April 2014

MISTINE EGG MASK

mistine egg white peel of mask
seriously sangat BEST product ni sebabnya
~tak perlu nak pecahkan telur kat rumah
~senang nak digunakan
~senang nak bawak g mana-mana pon
~tak da bau hanyir macam selalu tu kan

mistine egg white peel of mask
~ menjadikan kulit kita lebih lembut
~liang-liang pori mengecil
~kulit jadi lebih tegang..
~boleh kurangkan kedutan, whitehead n blackhead

kalo ada jerawat tu.. dalam 2-3 hari pakai.. dah kecut

mistine egg white peel of mask mengandungi
~albumen
~hydrolyzed elastin
~collagen

CARA PEMAKAIAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK:
1. Cuci muka dengan sabun / cleanser dan keringkan
muka.
2. Sapu egg mask pada seluruh muka kecuali bibir dan
mata secukupnya
3. Tunggu 20-30 minit sehingga egg mask benar-benar
kering
4. Tarik egg mask perlahan-lahan dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum

Thursday, 20 March 2014

SET PENGURUSAN BERAT BADAN SHAKLEE

DIET CARA SIHAT

Lecithin, Alfalfa, Herb Lax  & ESP
******************************
Set ini sesuai utk semua lelaki dan wanita, serta ibu-
ibu menyusu. Set yang paling minima dan mampu dimiliki
oleh semua orang.

LECITHIN : Membantu membakar lemak. Bagus untuk daya ingatan.

ALFALFA : Bertindak sebagai fiber. Kaya dengan protien, kalsium dan garam galian. Untuk ibu menyusu, ia membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu.

HERB LAX : Membantu proses pelawasan yang lebih
lancar dan baik untuk usus.

ESP
Bagaimana ESP membantu menurunkan berat badan ?

Salah satu manfaat ESP ialah membantu menurunkan berat badan. Ini kerana ESP
mempunyai Index Glisemik yang rendah. Apa itu Index Glisemik?

Index Glisemik (GI)
Setiap makanan yang diambil akan ditukarkan
kepada bentuk glukosa. Glukosa berfungsi
membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang.
Tempoh tindakbalas pembebasan glukosa ke dalam tubuh dikenali sebagai Glycemix Index (GI). Makanan yang membebaskan glukosa dengan lambat memiliki
GI yang rendah manakala makanan yang
membebaskan glukosa dengan kadar yang cepat
mempunyai GI yang tinggi.

Glisemik diukur seperti berikut:
- GI 70 dan ke atas (Tinggi)
- GI 56- 69 (Sederhana)
- GI 55 ke bawah (Rendah)

Di barat, Glycemix Index (GI) telah menjadi salah satu cara yang popular untuk menurunkan berat badan.

GI pada asalnya digunakan untuk membantu penghidap diabetes mengawal gula di dalam darah mereka. Secara teorinya, jika GI dapat membantu mengawal gula dalam darah, maka ia juga dapat membantu dalam pengurusan berat badan.

BAGAIMANA?
Bagaimana GI membantu menurunkan berat badan.
Kesemua jenis karbohidrat membebaskan gula, namun, kadar pembebasan gula ini bergantung kepada jenis karbohidrat dan kandungan fiber di dalamnya. Segelas jus oren (GI Tinggi) contohnya membebaskan gula dengan lebih cepat berbanding semangkuk oat (GI Rendah). Rendah atau tingginya GI dalam sesuatu makanan bergantung kepada perbagai faktor seperti berikut, namun tidak terhad kepada:
a) kuantiti makanan diambil
b) amaun dan jenis karbohidrat
c) cara makanan dimasak
d) suhu semasa makanan diproses dan lain2.

Makanan yang mempunyai GI yang rendah dapat
membantu menurunkan berat badan.Memandangkan
proses pembebasan gula mengambil masa yang lebih
perlahan, maka ianya diserap oleh tubuh dengan
lebih lambat membuatkan kita kenyang dengan lebih
lama. Manakala makanan berglisemik tinggi lebih
mudah diserap tubuh membuatkan kita lambat
kenyang dan mudah lapar semula.

ESP mempunyai GI 39 sahaja, maka tidak hairanlah
ia membantu dalam pengurusan berat badan.jadi,
jika anda berhasrat menurunkan berat badan namun asyik lapar aje walaupun baru aje makan, bolehlah cuba ESP ye.

Tips Penting;
Sudah tentulah air kosong sebanyak 3 liter
diperlukan sehari beserta dengan pengambilan
pemecah lemak dan detox untuk membuang lemak2
berlebihan.

MEALSHAKE SHAKLEE

MEALSHAKE UNTUK SI MANJA ANDA SIHAT,AKTIF & BIJAK!
==================================
Adakah anak anda...
• Selalu demam, selsema atau batuk-batuk?
• Kurang selera makan?
• Kurang berat badan?
• Cerewet dalam memilih makanan?
• Mempunyai masalah sembelit?
• Mempunyai masalah asma?
• Tidak suka makan vitamin dalam bentuk pil?

Anak anda pasti suka sebab mealshake ni wangi dan sedap, memang rasa sekali nak mintak lagi!
Oleh itu, berikanlah yang terbaik untuk permata hati anda supaya dia membesar dengan sihat dan pintar...

MEALSHAKE...

ESP SHAKLEE

ESP PRODUK SHAKLEE PALING LARIS

Keistimewaan Shaklee Energizing Soy Protein (ESP)

Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-
GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi
semua Asid Amino Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu
yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.

Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan
seharian.

Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa
proses menopaus.

Energizing Soy Protein ini dihasilkan dibawah kawalan
IPP(Identity Preservation Program) bermakna
penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap
peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada
pengguna.Diproses dengan air ( bukan dengan bahan
kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones.

Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien.

SIAPA YG PERLUKAN ESP?

Wanita: Keanjalan kulit.. Awet muda gitu. protein penting kepada mereka yang
ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk
membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut.

Ibu mengandung : For a healthier pregnancy- well grown fetus ; membantu
mengurangkan ketidakselesaan ketika hamil

Ibu yang menyusu: Membantu menggalakan dan mengekalkan pengeluaran susu. Dan yg bestnya,
pengambilan ESP konsisten sepanjang penyusuan susu ibu,dapat membantu
pekembangan fizikal bayi secara sihat

Pelajar dan pekerja atau individu dewasa :
As energy booster (kalau minum pagi2 tu.terasa energetic dan tak rasa lapar
sangat.. so bonuslah for weight management)

Lelaki : Protect from any disease (heart,cancer,etc)

RISIKO KEKURANGAN PROTEIN (SECARA UMUM):
1. Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam
darah)
2. Kidney disease (penyakit buah pinggang)
3. Liver (penyakit hati)
4. Weakness (Lemah)
5. Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu
badan)
6. Prolonged period of time mental retardation (Terancat
akal)
7. Lack of resistance to infection (Ketahanan badan
rendah terhadap jangkitan)
8. Peptic ulcer (Ulser perut + usus)
9. Poor wound healing (Luka ambat sembuh)
10. Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak
lancar)
11. Poor vision (Penglihatan kurang baik)
12. High Cholesterol (kolesterol tinggi)
13. Low blood pressure (tekanan darah rendah)
14. Low blood sugar (kandungan gula darah rendah)
15. Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil)
16. Irritability (Badan menggeletar)
17. Fatigue (Letih lesu)

BERMINAT UNTUK MEMILIKI PRODUK INI BOLEH PM SY UTK PRE-ORDER

SHAKLEE VIT C PLUS - SUSTAINED RELEASE

Vitamin C Shaklee - Sustained Release
Vita-C Plus

Perbezaan Shaklee (dengan Vitamin C yang ada di
pasaran)
✿ Vitamin C pertama yang natural dan bertindak
secara ‘Sustained release’, berfungsi secara perlahan
untuk memenuhi keperluan tubuh selama 24 jam.
✿ Rumusan unik yang membenarkan pelepasan
vitamin c secara perlahan dan berterusan selama 5
jam.
✿ Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu
bersamaan 7biji setengah oren.
✿ Membekalkan ‘Bioflavinoid’ dalam jumlah yang
seimbang iaitu 120mg..Bioflavonoids bekerja untuk
meningkatkan keberkesanan vitamin C dan perlu
diambil sebagai sebahagian daripada suplemen
vitamin C..( elak salur darah dari runtuh/bocor,
meningkatkan fungsi vitamin c, elak vitamin c dr
cepat teroksida dan merosakkan sel)
✿ Ada dalam bentuk yang boleh dikunyah
✿ Tiada pembaziran kerana semua vitamin C
digunakan.dilepaskan kedalam system tubuh secara
perlahan mengikut keperluan.

MANFAAT UTAMA
✿ Membentuk Kolagen - Merangsang pembentukan
kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi,
rangka dan tulang rawan.
✿ Memperbaiki Simptom Pendarahan - Kekurangan
Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam
dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering,
ruam dan kulit kasar.
✿ Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah
merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang
lebih baik, membantu sel darah putih menentang
bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun,
pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan
asthma, juga mengurangkan simptom selsema.
✿ Memerangi kanser - Ia satu-satunya anti-oksidan
yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon
semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-
cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia
berbahaya dari tubuh dgn berkesan.
✿ Mencantikkan Kulit - Pengambilan Vitamin C setiap
hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih
cerah, melambatkan penuaan dan menyekat
pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab
utama kejadian jeragat.
✿ Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia,
stress dan masalah mental seperti keresahan.
✿ Mengekalkan kolestrol sihat - ia mampu
mengurangkan kolestrol dan tekanan darah,
mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang
pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan
skurvi.

Siapa yang memerlukan Vita C??
- Perokok
- Orang yang mudah stress kerana stress
akan mempercepatkan penyusutan Vita C
dalam badan.
- Orang yang makan pil perancang sebab pil
perancang juga akan menyerap Vita C dan
mengakibatkan pengurangan Vita C dalam
badan dengan cepat.
- Orang yang ingin mencantikkan kulit atau
yang mempunyai masalah kulit seperti
jerawat atau eczema memerlukan Vita C
untuk membina kolagen kulit yang sihat
dan memperbaiki tisu kulit.
- Semua orang yang menginginkan kesihatan
tubuh badan yang baik kerana Vita C
menyokong sistem Imun dalam badan dan
mengurangkan selsema yang berpanjangan.

PM admin untuk mendapatkan harga istimewa...

Wednesday, 19 March 2014

CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION SPF 50+

CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION SPF 50+

HARGA PROMOSI :
RM 55.00 FREE POS SEM
RM 60.00 FREE POS SS

GIFTS :
CHRISZEN FACE AMPOULE
(selagi stok masih ada)
Harga Biasa Chriszen Ampoule: RM29
Harga Biasa satu set RM88
___________________________________________

CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION SPF 50+
Bedak Asas + L-Glutathione =
Chriszen Moist Cake

Wajah nampak lembap dan semulajadi!
Inginkan Wajah Semulajadi?
Kulit Wajah Lembap, Halus, Cerah
Kini tiada lagi masalah Muka Berminyak!

SOALAN LAZIM TENTANG CHRISZEN MOIST CAKE:

Chriszen Moist Cake ini memang bagus ke??

Jawapannya ialah:
-mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan
kulit.
-mengandungi Collagen yang berfungsi untuk membantu
pudarkan jerawat atau jeragat.
-mengandungi Pelindung UV yang berfungsi melindungi
kulit daripada UVA dan UVB.
-mengandungi Pelembap yang berfungsi melembapkan
kulit wajah.
-membantu menyembunyikan lubang atau parut jerawat
muka.
-mengurangkan keminyakan muka.
-mengandungi NBR sponge yang paling popular di Korea,
fleksibel dan lembut, senang dipakai di muka.
-ringan dibawa keluar.

Selalu pelanggan tanya admin, apa color sesuai i pakai?
- kulit cerah, pakai no.1
- kulit sederhana, pakai no.2
- kulit gelap/kuning langsat, pakai no.3

Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
No. 1 Merah Jambu Cerah
No. 2 Merah Jambu
No. 3 Kuning Langsat

SENSUAL PLUS SERUM

PROMOSI : 10 BOTOL RM60.00

SENSUAL PLUS SERUM

1 box ada 10 botol (boleh campur-campur serum)

✔ Kulit Cantik & Comel !
✔ Anda Kini Lebih Yakin !
✔ Anda Kini Boleh Berjimat !
✔ Anda Kini Kelihatan Awet Muda !
✔ Anda Kini Miliki Kulit Licin dan Gebu !
✔ Anda Kini Miliki Kulit Idaman !

14 PILIHAN SENSUAL PLUS SERUM YANG MENARIK:-
1. Hydrating - melembabkan kulit dan untuk keseimbangan
kulit. sesuai untuk kulit kering atau berminyak
2. Eye care - menghilangkan eye bag, lingkaran mata hitam
3. Collagen - kolagen supplement untuk kulit yang lebih
anjal
4. Soothing - untuk kulit sensitif
5. Purifying - untuk kulit berminyak & jerawat
6. Scar - menghilangkn parut jerawat (HABIS STOK)
7. Oxygenating -pembekal oxygen terus ke epidermis kulit
8. Tigthening - mengecilkan pori-pori
9. Vit C - supplement untuk mencerahkan kulit
10. Ligthening - mencerahkan kulit
11. Regenerating – menghilangkan bintik hitam / pigmentasi
12. Anti-wrinkle - mengurangkan kedut
13. Beauty Lifting - untuk kulit yang lebih tegang dan
mengurangkan kedut
14. Beauty Shine - memberikan kesan wajah berseri-seri,
cerah & glow. Menghaluskan tekstur kulit.

CARA MENGGUNAKAN SENSUAL PLUS SERUM :
Titiskan beberapa drops di tangan dan sapu diseluruh
muka selepas pakai toner atau selepas cuci muka.
Boleh digunakan 2-3 kali sehari.

Jika ada beberapa jenis serum, guna dalam masa berlainan,
contoh pagi pakai Serum Vit C, malam pakai Serum
Ligthening.

Tuesday, 18 March 2014

BABIES BLINK PINKISH

SET BABIES BLINKS PINKISH WHITENING LYANAZ BEAUTY

DALAM SET BABIES BLINKS ADA :-
- sabun glutacoll
- antibiotik day cream
- magic night cream
- free whitening repair serum

TIADA PENGELUPASAN
TIADA BAHAN2 TERLARANG!
PRODUK BUMIPUTRA

Apa yang best sangat dengan SET BABIES BLINK PINKISH
NI? mesti ada yang tertanya-tanya.

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINKS:
- Mengecilkan pori-pori wajah
- Mencerahkan 5x ganda dari agen pemutih
- Menjadikan kulit cerah + pinkish
- Melicinkan kulit secara maximum
- Membantutkan kenaikan jerawat baru
- Membantutkan pertumbuhan jerawat
- Menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantung pada jenis jeragat
- Melembapkan kulit seperti chewing gum
- Mengimbangkan minyak berlebihan

KANDUNGAN SET BABIES BLINKS:
➟ GLUTACOLL SOAP
➟ ANTIBIOTIC DAY CREAM
➟ MAGIC NIGHT CREAM

GLUTACOLL SOAP:
☆Menghilangkan bintik-hitam
☆Mengecutkan jerawat
- Cuci muka 2 kali sehari pagi & malam menggunakan
glutacol soap

TREATMENT MAGIC NIGHT CREAM:
☆Menghilangkan jerawat
☆Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam
☆Menggebu & menghaluskan kulit
☆Mencerahkan kulit seawal 24jam
☆Kulit lebih pinkish & kenyal
☆mengecilkan pori ~ sesuai untuk semua jenis kulit
- Boleh juga disapukan di bibir untuk mendapatkan bibir
yg pinkish
- Dari anak gadis seawal 12 tahun boleh untuk
menggunakan Babies Blinks Set

ANTIBIOTIK DAY CREAM:
☆Mencegah pertumbuhan jerawat
☆Meresap minyak di muka menjadi lembapan~kulit bebas
minyak
☆Mengawal pori-pori dari tersumbat
☆Membuatkan kulit segar & berseri
☆Memberi perlindungan penuh dengan SPF35
☆Sesuai untuk semua jenis kulit ~ sensitif,jerawa
t,berminyak & kusam

99% KANDUNGAN SET BABIES BLINK MENGANDUNGI:
》Pati ibu putih
》Krim glutathione
》Pati buah berry, susu madu, estrak tomato

Tidak mengandungi HIDROQUINON & MERKURI

BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN SET BABIES BLINKS?
1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam,
bilas dengan air & keringkan.
2. Guna toner (jika ada) untuk menutup pori-pori wajah
3. Pagi : Apply serum guna tangan sikit dap2 seluruh muka
sampai kering lepas tu baru apply krim siang Babies Blink
di serata wajah & ratakan.
Malam : Apply serum guna kat tangan dap2 seluruh muka
sampai kering lepas tu baru apply krim malam Babies
Blink di serata wajah & ratakan.

TIP
- UNTUK KULIT EXTRA KERING : MIX KAN SIKIT KRIM SIANG
DENGAN AIR
- UNTUK KULIT BERMINYAK & BERJERAWAT : MAINTAIN
SAHAJA, TP KALAU TERLALU BERMINYAK, KRIM MALAM
SELANG-SELANGKAN.

Saturday, 15 March 2014

DEWY IBU PLATINUM

DEWY,IBU PLATINUM DENGAN 50X VITAMIN C SEMULAJADI..

INGIN WAJAH DAN KULIT BADAN YG CERAH TANPA CELA???

FORMULA PENCERAHAN PANTAS DAN HEBAT!

DEWY EXTRA WHITENING SAKURA EXTRACT + CAMU CAMU

Cantik dengan DEWY! Dewy Merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu mencantikkan dan mencerahkan kulit muka
dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan
sampingan. Ia berperisa Berry yang sangat sedap dan
diadun dengan 3 bahan-bahan SUPER PLATINUM iaitu
Bunga Sakura, Buah Camu Camu (kandungan Vitamin C
tertinggi di dunia 50X lagi tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax)

✔ Mengandungi 50x Vitamin C semulajadi lebih tinggi dari
buah oren,
✔ Melindungi kulit dari sinaran UV,
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Mengurangkan minyak dimuka
✔ Mencerahkan kulit, mencerahkan melanin kulit,
✔ Menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit,
✔ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit,
✔ Mengurangkan garis-garis halus,meratakan warna kulit,
✔ Menggebukan kulit,
✔ Menyegarkan kulit agar tidak kusam,
✔ Mengurangkan pigmen, mengurangkan parut,
✔ Melembutkan kulit,
✔ Mengecilkan liang roma agar wajah tampak licin
menawan.
✔ Mencantikkan kulit disekitar mata agar mata nampak lebih bermaya dan tidak lesu serta lebih berseri
✔ Menguatkan akar rambut (dapat elakkan keguguran
rambut yang melampau)
✔ Menguatkan kuku,
✔ Menguatkan sendi-sendi,
✔ Menyihatkan gusi dan mata