21/10/2014

JUS SUSUT FEREENA BEAUTY

JUS SUSUT
RM85.00 FREE POS SEM
# KURUS
# LAWAS
# CANTIK
# MENAWAN

JUS SUSUT BAIK UTK MEREKA YG MENGHADAPI MASALAH
SEMBELIT (SUSAH BUANG AIR BESAR)
DAN MAMPU MEMBUANG SEGALA KEKOTORAN DALAM USUS
(UMPAMA DETOX)

DIJAMIN BERKESAN DALAM MASA 5 HARI ...

HARGA PASARAN:
RM 99sm/Rm 109ss

(20sachets minum Pagi dan Petang 30minit sebelum makan )

Utk kesan yg berganda di tambah lagi dengan senaman
kesannya pAsti MEMUASKAN HATI ANDA ..

17/10/2014

L'AROME APPLE STEMCELL SLIMMING SERUM

L'AROME APPLE STEMCELL SLIMMING SERUM

Harga Pasaran RM150.00

Harga Kami??? tentu lebih berbaloi utk anda....sila pm ya.

Kelebihan :
- Mengurangkan kesan parut selepas bersalin
- Tanpa risiko kesihatan.
- Tidak perlu berlapar.
- Hanya kurangkan sedikit amalan pemakanan (Bagi mendapat
kesan yang lebih menakjubkan).
- Dapat bakar lemak uolls dalam masa 24jam.
- Dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin bagi wanita.
- Dapat mengempiskan perut ....
- Membakar lemak secara berterusan.
- Menghilangkan stretch marks
- Menghilangkan selulit
- Menghilangkan double chin
- Boleh membantu mengempiskan perut ibu selepas bersalin
- Boleh membantu untuk mendapat kan six pack

Cara Menggunakan :
Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam (selepas mandi ) pada
bahagian bermasalah.
(Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).
Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas
(Selang berapa minit selepas sapu, uolls akan mula berasa panas
pada bahagian yang telah disapu)

Nota Pendek :
1.Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg
telah disapu
2.Boleh juga disapukan pada double chin.
3.Mengeluarkan angin-angin dalam badan.
4.Jangan terkena mata dan mulut. Basuh tangan selepas
mengambil produk ini.

Kandungan Product :
Methyl Nicotinate, PytoCellTech(TM) Mulus Domestica, Actin
Heat, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Lemon Grass
Essential Oil.

13/10/2014

AURA BABIES SAKURA

AURA BABIES SAKURA

BERAT BRG 495g

HARGA PASARAN :
1 JAR RM39.90 (400 gram) + FREE SHAKER

HARGA JUAL RM36.00
(TIDAK TERMASUK KOS POS LAGI)

TERDAPAT DALAM 2 PERISA : ORANGE DAN GRAPE

Fenomena terbaru untuk KULIT GEBU,SIHAT DAN CANTIK
menggunakan bajet yg rendah....

AURA BABIES SAKURA
Diformulasikandengan 15x premium stemcell, high vitamin C
yang berkualiti untuk memberikan tubuh anda keperluan asas
yang diperlukan untuk kulit dan badan yg sihat.

Ia tidak hanya melembutkan, memutihkan dan melembapkan
seluruh kulit anda, ia mengembalikan keremajaan ke dalam kulit
anda membuatkan ia kuat, sihat dan selembut sutera.

Kebaikan dan kelebihan AURA BABIES SAKURA
o Kesan seawal 3 hari pengunaan.
o Dengan 15x Premium Stemcell
o Pencerahan kulit lebih pantas
o Kulit lebih anjal dan gebu
o Mengaktifkan penghasilan kolagen
o Anti Penuaan
o Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
o Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi &
melasma.
o Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
o Kulit lebih lembap
o Membantu masalah kulit
o Mengatasi masalah keguguran rambut
o Mengurangkan parut & tompok hitam
o Mengurangkan cellulite
o Mengurangkan rekahan pada tumit
o Mengurangkan stretchmark
o Melembapkan bibir yang kering
o Detoxifikasi toksin dalam badan
o Atasi masalah sakit sendi
o Menguatkan tulang
o Menurunkan kadar kolestrol
o Memberi tenaga & meningkatkan stamina
o Meningkat pegeluaran susu ibu
o Sesuai untuk lelaki dan wanita

Cara pengambilan Aura Babies Sakura adalah seperti berikut.
1. Jika dalam keadaan sentiasa sibuk. Para penguna boleh terus
tuang kedalam mulut dan dilarutkan secara semulajadi untuk
mendapatkan khasiatnya.
2. Satu scoop Aura Babies Sakura + dengan 120ml air sejuk dan
di goncang menggunakan shaker.
3. Untuk betul-betul dinikmati. Aura Babies Sakura juga boleh
di dengan jus kegemaran pengguna. Dua scoop dan dicampur
dengan 200ml jus kegemaran para pengguna dan boleh
ditambah dengan ais untuk mendapatkan kenikmatan yang
lebih.

** Pengambilan yang terbaik adalah pada sebelah pagi ketika
perut kosong dan juga sebelum tidur di waktu malam......

12/10/2014

CHARMS FOUNDATION + CHARMS CLEANSER MAKE UP REMOVER

Charms Foundation 20g + Charms Cleanser & Make-Up Remover
60ml

Harga
RM80.00 Free Postage Sem

Kandungan :
Apple StemCell, Kolagen, Minyak Kelapa Dara

2 Pilihan Warna untuk Set 2 in 1
*Natural beauty
*White dolly

B'RAMPING COFFEE

B'RAMPING COFFEE SLIMMING & WHITENING
20 SACHET / 1 KOTAK

HARGA PASARAN
1 KOTAK : RM85 (SM) / RM95 (SS)

TERBARU
- Badan berselulit dan menggeleber sana sini?
- Mahu ramping, kurus, solid dan cergas sepanjang hari?
- Nafsu makan tidak terkawal hingga badan pun macam belon
penuh angin?

YANG PENTING JIKA ANDA PENCINTA KOPI,
B'RAMPING COFFEE PILIHAN BERBALOI UNTUK DICUBA
MASA KINI !!

KELEBIHAN B'RAMPING COFFEE :
- Tidak menyebabkan pening atau cirit birit.
- 100% ramuan semulajadi, lulus KKM, HALAL dan diproses
kilang bertaraf GMP.
- Dapat mengurangkan 20-30% berat badan berlebihan dalam
jangka masa panjang.
- Mengecilkan bahagian badan yang menjadi tumpuan /
pengumpulan lemak berlebihan seperti di lengan, pinggang,
punggung, peha dan perut.
- Membantu mendapatkan bentuk badan ideal.
- Membantu mengawal selera makan sekaligus mengurangkan
potensi untuk makan melebihi had atau tidak terkawal.
- Meningkatkan METABOLISMA dengan berkesan.
- Membakar lemak dan kalori dengan pantas.
- Melancarkan pergerakan usus dan mengelakkan sembelit.
- Membuang toksin yang merbahaya.
- Membuang angin dalam badan.
- Mudah bangun tidur, lebih cergas dan bertenaga.
- Turut membantu mendapatkan kulit lebih sihat, anjal, halus
dan berseri.

** BRC tidak disyorkan kepada pesakit kronik seperti gastrik
teruk, tekanan darah tinggi / rendah, migrain dan jantung.

KANDUNGAN B'RAMPING COFFEE :
Kopi Arabica - membuatkan perut kenyang lebih lama jika
diminum selepas makan

Guarana - membantu mengurangkan selera makan dan
membakar lemak

Asam Gelugor - mengandungi asid dan mineral semulajadi yang
kaya antioksidan, membantu mengawal tekanan darah, paras
gula dan berat badan berlebihan

Ekstrak Ubi Kentang - mengandungi karbohidrat tinggi yang
mengenyangkan perut dan melancarkan pencernaan

Serbuk Mutiara - menyah toksin, melembab dan mencantikkan
kulit

Kolagen Talapia - mempercepatkan pembaharuan sel2 badan,
menjadikan kulit anjal dan awet muda serta menguatkan kuku,
otot dan rambut.

Fiber Oat - tinggi serat, mengurangkan kolesterol jahat,
memperbaiki perjalanan darah dan menyihatkan jantung.

ATURAN PEMAKANAN B'RAMPING COFFEE :
1 sachet sehari - waktu pagi 30 minit sebelum sarapan
ATAU (untuk kesan berganda!!
2 sachet sehari - waktu pagi dan malam 30 minit sebelum
sarapan dan makan malam

MINUM AIR MASAK / KOSONG / MINERAL SECUKUPNYA
Anda perlu minum air mengikut kemampuan anda untuk
melancarkan program penurunan berat badan ini. Minum 3 liter
air setiap hari amat digalakkan

TIADA PANTANG LARANG
Tiada pantang larang semasa mengamalkan produk ini. Jadi
amalkan tanpa rasa ragu-ragu untuk menikmati hidangan yang
anda ingini

TIDAK PERLU BERSENAM
Bersenam untuk mengeluarkan peluh dan menggerakkan otot
adalah amat digalakkan tetapi jika anda tidak mempunyai ruang
dan peluang serta kekangan masa, kesan penurunan berat
badan dapat dilihat sekiranya anda tidak mengamalkan
senaman secara konsisten

PERHATIAN!!!
Bagi ibu-ibu yang sedang menyusukan bayi, anda dibolehkan
mengamalkan program ini tanpa ragu-ragu kerana kandungan
produk tidak akan menjejaskan bayi anda. In shaa Allah~

BRC tidak disyorkan kepada pesakit kronik seperti gastrik
teruk, tekanan darah tinggi/rendah, migrain dan jantung.

11/10/2014

PERLA EXCLUSIVE

BERAT 550g
1BOX (25sachet x 15ml)

HARGA JUALAN : RM150.00 (S/M) / RM160.00 (S/S)
FREE POSTAGE

Perla Exclusive merupakan 1 Lagi Product Keluaran Irish
Resources selain Perla Coffee , Perla Chocolate , Perla Dust ,
Selfie Skincare & inilah Baby Terbaru Irish Resources, Perla
Exclusive....

PERLA EXCLUSIVE TERBARU!

DAH PUAS CUBA PRODUK NAK "UP"KAN SIZE "PAYUDARA"
TAPI GAGAL DENGAN HASILNYA?

PERLA EXCLUSIVE
☞ MENGANJALKAN PAYUDARA
☞ MENAIKKAN PUNGGUNG
☞ MENCERAH SERTA MENGEBUKAN

NAK BAGI SATU RAHSIA BAGI ASET P BULAT BESAR-BESAR.
Bukan setakat membesar, boleh menegang, siap pakej
mengetatkan sekali miss V uolls tu.

PERLA EXCLUSIVE- KESAN SEAWAL 5 HARI!!

Dihasilkan untuk semua wanita terutamanya wanita yang sudah
bersalin dan mengalami masalah untuk mendapatkan bentuk
badan dan payudara yang menawan seperti sebelum berkahwin..
Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan
tambahan dan tiada kesan sampingan.

Dihasilkan di kilang bertaraf GMP Tempatan, kilang muslim
berstatus HALAL

Kelebihan & Fungsi Perla Exclusive :
- Memperbaiki sel-sel kulit yang rosak
- Menjadikan kulit lebih putih, lebih gebu dan lebih berseri.
- Awet muda
- Dapat mengecutkan,
menghilangkan jerawat
- Mengatasi masalah kulit kusam
- Menghilangkan jeragat
- Menambahkan tenaga
- Memontokkan payudara
- Menaikkan punggung
- Mengatasi masalah keputihan dan mengetatkan miss v
- Menjadikan payudara sentiasa tegang
- Mengawal selera makan menjadikan berat badan yang ideal
- Menganjalkan kulit yang melendut
- Melambatkan proses penuaan
- Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
- Menghalang jangkitan pada vagina
- Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
- Mengurangkan kesakitan dan kesukaran kitaran haid
- Mewujudkan satu kitaran haid yang tetap
- Menyokong kesegaran kesihatan bauan faraj (vaginal flora) dan
mengelak kerengsaan dan jangkitan
- Memberikan tenaga berpanjangan semasa hubungan intim bersama suami
- Membantu menyelesaikan masalah sembelit

Bahan-Bahan :
Collagen
Pueraria Mirifica
Labisia pumila
Quercus Infectoria
Acaiberry

Cara Makan Perla Exclusive :
Makan Sebelum Bfast & Sebelum Tido... Seeloknye amalkan Perla Exclusive time Perut Kosong...
Coz senang dia nak Serap dalam badan. Bukak 1 Sachet Perla Exclusive & Kemam aje dalam Mulut...

TABITA SET EXCLUSIVE

Tabita SET EXCLUSIVE Skin Care mengandungi :
1. Facial Soap - 100ml
2. Smooth Lotion/Toner - 100ml
3. Day Cream - 40g
4. Night Cream -40g
5. Percuma Lotion utk tempoh terhad

Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah
KINI DI MALAYSIA.
Memperkenalkan produk TABITA SKINCARE (Original), khusus
untuk perawatan wajah.
Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti
Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese
Tea, Japanese Papaya, Vitamin C dan Vitamin E.

Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti
MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan
kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.
Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau
HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi
merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran
sinar matahari.
Tetapi, Tabita tidak demikian kerana ia diadun menggunakan
bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk
Tabita Skin Care sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan
sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.
Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak
berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut seperti kulit bayi.

Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit
berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari
biasa
Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun
tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul
kembali

Tabita Facial Soap – Facial soap Tabita ini mengandungi
Ekstrak Papaya yang dapat memutihkan warna kulit secara
semulajadi dan mengurangkan kedutan pada kulit. Keluarkan
sedikit saja dan gunakan sehari 2 kali untuk mencuci wajah dan
leher.

Tabita smooth lotion – Toner ini berfungsi untuk
menghaluskan kulit. Cara menggunakannya adalah dengan
diusapkan pada wajah yang telah dibersihkan menggunakan
Tabita Facial Soap. Sekali pemakaian cukup 3 titis diatas kapas
muka dan disapu pada wajah yang masih dalam keadaan lembab
(setelah cuci muka, bilas, dan aplikasikan toner.)

Tabita Daily Cream – Daily Cream berfungsi sebagai Tabir
Suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari dan
radikal bebas yang dapat merosakkan kulit wajah. Warna tabita
daily cream menyerupai warna kuning mustard.

Tabita Nightly Cream – Nightly Cream mengandungi Ekstrak
Papaya, Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E serta Benzoyl.
Ekstrak papaya merupakan bahan untuk peeling secara
semulajadi, Vitamin A sangat baik untuk memperbaiki kulit dari
lapisan dalam kulit, Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan
membuat kulit putih merona, Vitamin E dapat menghaluskan
kulit dan meremajakan kulit, dan Benzoyl dapat membantu
mengeringkan jerawat. Warna tabita nightly cream menyerupai
warna mutiara putih (white pearl).

Reaksi Penggunaan Tabita Skincare Selama Pemakaian.
Berikut akan dijelaskan bagaimana reaksi setelah menggunakan
tabita skincare. Setelah memakai tabita pada minggu ke 1 muka
akan terasa pedih, tegang gatal, kusam diikuti dengan
pengelupasan yang dirasakan selama 10 hari, dalam keadaan
seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaru / sejenisnya
yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.
Bila terasa pedih / gatal cukup ditekan secara perlahan dengan
mengunakan tisu atau kapas yang bersih dan lembut, pemakaian
terus dilakukan / jangan dihentikan. Setelah pengelupasan
diwajah (pengelupasan tipis) telah merata, maka gatal akan
hilang dengan sendirinya.
Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan
mulut, setelah minggu ke 4 dan 5, wajah akan berubah bersih
dan cantik.

PENTING !! Cara Pemakaian Tabita Skin Care Yang Betul :
1. Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara
merata. (hanya sedikit 1 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia
akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)
2. Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI
LAP. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar
tidak terlalu basah berair.
3. Titiskan min 3 titis SMOOTH LOTION diatas kapas muka dan
oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah dan
leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang
perlahan sudah memadai, jangan di sental secara kasar, kerana
ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.
4. Oleskan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM
pada malam hari keseluruh wajah dan leher semasa wajah
masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi
mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan
secara rutin setiap hari.

Notes ::
Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta
memakai SMOOTH LOTION hanya sekali sehari pada waktu
malam sahaja.

Diingatkan juga BERHENTI menggunakan SMOOTH LOTION
TABITA SKINCARE setelah 3 minggu mengunakannya ,setelah
kulit muka kusam balik boleh guna semula bagi mendapatkan
kulit yg cantik.

10/10/2014

JUS NUSANTARA 500ML

HARGA JUALAN : RM 125.00
HARGA PASARAN : RM 148.00

POS :
SEM RM 15
SS BERGANTUNG KEPADA BERAT
____________________________________
JUS NUSANTARA ALMAS !

Digelar "PENGHULU SEGALA PRODUK" yang mengandungi 1001 khasiat yang membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan. Kehebatan Jus Nusantara ini telah diolah oleh dua bahan terhebat di dunia dan Asia Tenggara.

PERTAMA:
HABBATUS SAUDA, MADU, KURMA, DELIMA iaitu bahan-bahan Sunnah yang termaktub khasiatnya di dalam Al-
Quran dan diamalkan oleh Baginda Rasulullah SAW dan para sahabat.

KEDUA:
TEMULAWAK, HALIA BARA, CEKUR, KUNYIT, HALBA, BUNGA CENGKIH, KULIT KAYU MANIS, LADA HITAM iaitu herba-herba hebat tempatan yang terbukti keberkesanannya sejak turun-temurun yang diamalkan oleh nenek moyang.

Pembuatan Jus Nusantara ini sangat bersih, canggih, moden dan kilang yang bertaraf GMP (Amalan Perkilangan Baik) yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Halal lagi Suci, 100% keluaran Bumiputera dan tak perlu diragui lagi. Mereka yang sihat juga digalakkan untuk mengambil Jus
Nusantara, di samping turut memberi tenaga berpanjangan.

Menyelesaikan Masalah :
- Kencing Manis (Kadar gula tinggi dalam darah)
- Tekanan darah tinggi
- Buasir
- Gout
- Sakit sendi, kebas-kebas
- Keintiman suami isteri
- Penyembuhan luka dalam dan luar
- Sangat baik untuk ibu selepas bersalin terutama ketika dalam pantang

Sangat baik untuk :
- Mencegah dan mengawal keputihan
- Merawat luka dalaman
- Menghilangkan bau kurang enak lepas haid / darah nifas
- Menguatkan otot rahim
- Sangat-sangat bagus bagi wanita dalam pantang sebagai persediaan bersama suami
- Mengetatkan Ms Vagina
- Menstabilkan hormon estrogen wanita
- Sangat elok diamalkan oleh wanita 40 tahun ke atas (pencegahan awal pre-menopause)
- Menganjalkan payudara
- Kulit muka berseri

06/10/2014

D'FOLIA SENDAYU TINGGI

D'Folia

Menjadikan Wanita Lebih Berseri Dari Dalam

Rahim wanita bekerja untuk mengandung dan melahirkan
anak. Tetapi pernahkah anda memberikan sokongan makanan
kesihatan kepada rahim anda? Dirumus khusus dari herba
yang mempunyai kesan yang lebih efektif daripada kacip
fatimah dan manjakani untuk membantu mengatasi masalah
kesihatan dalaman wanita.

Keistimewaan D'folia mampu membantu:
- merapatkan otot dan tisu dalaman rahim dan sistemnya
- menyuburkan, menyihatkan rahim dan mengatasi masalah keputihan
- menguatkan kembali cengkaman otot-otot rahim selepas bersalin
- mengurangkan sengal dan merapatkan tulang punggung selepas proses mengandung dan bersalin
- meransang hormon seks wanita dan mengurangkan lendir berbau, kotoran dalam rahim
- menyembuhkan luka dalaman selepas bersalin, keguguran atau selepas pembedahan
- menaikkan seri wajah

*pengambilan hendaklah konsisten untuk mendapat kesan yang lebih baik

Siapakah yang digalakkan mengambil produk ini?
- wanita yang sering keguguran
- wanita yang bersalin secara pembedahan
- wanita yang sering beranak dan mengalami masalah perut buncit
- wanita yang memiliki rahim yang tidak subur atau kuat
- wanita yang mengalami masalah keputihan
- wanita selepas bersalin ataupun keguguran kurang dari 2 bulan
- wanita yang inginkan anak
- wanita yang mengalami masalah seksual

Simptom:
★ Keputihan akan keluar dengan warna yang lebih pekat, pejal ataupun berbau
★ Rasa sengal di pangkal rahim
Bagi yang bersalin secara pembedahan, rasa digigit semut di sekitar kawasan jahitan
★ Keinginan seksual lebih tinggi berbanding biasa

* Simptom produk adalah berbeza mengikut individu serta
bersifat sementara (1 - 2 minggu). Sekiranya berlarutan, sila
dapatkan nasihat daripada khidmat pelanggan kami.
* Dapatkan nasihat doktor sebelum pengambilan

Perhatian:
Keputihan yang serius adalah merbahaya di mana ia boleh mengakibatkan kanser, otot
vagina longgar, lemah dan berbau, muka menjadi kusam dan bawah mata menjadi hitam. Wanita bujang yang mengalami keputihan yang serius akan menghadapi masalah
semasa malam pertama kerana vagina mudah ditembusi sekaligus menimbulkan kecurigaan kepada suami.

Penjagaan yang tidak rapi selepas bersalin menyebabkan rahim dan otot vagina lemah dan wajah menjadi kusam. Wanita yang mengalami masalah fibroid
dicadangkan untuk mengambil D'folia. Ia membantu untuk
mengecilkan ketumbuhan. Dapatkan nasihat daripada doktor sebelum pengambilan.

Rahim yang terkeluar atau tombong
digalakkan mengambil D'folia dan Sedu'Arrow.

Bagi wanita yang mementingkan kecantikan dan untuk menaikkan seri wajah juga boleh mengambil D'folia. ada juga wanita yang mengeluarkan lemak melalui vagina setelah pengambilan D'folia.
Lemak di dalam rahim ini yang menyukarkan wanita tersebut untuk hamil.

CARA PENGAMBILAN KAPSUL D’FOLIA:
♥ Pengambilan produk 2 biji 2 kali sehari dalam 15 – 30 minit sebelum makan.
♥ Bagi wanita yang belum berkahwin dan mempunyai
masalah keputihan kurangkan pengambilan produk kepada 1 biji 2 kali sehari dalam 15 – 30 minit
sebelum makan selepas sembuh.
♥ Bagi wanita yang bersalin secara pembedahan, pengambilan produk adalah 2 biji 2 kali sehari
dalam 15 – 30 minit sebelum makan selepas 20 hari bersalin..
♥ Bagi pengguna yang hanya mengalami masalah
perut buncit ambil produk ini bersama-sama dengan Lucimax dan Body Contour Cream untuk
sapuan luaran.
♥ Teruskan pengambilan produk ini sewaktu haid.
♥ Wanita selepas bersalin ataupun keguguran hanya dibenarkan mengambil produk ini selepas 2
minggu.
♥ Jangan melebihi dos yang disarankan untuk mengelakkan implikasi.
♥ Hentikan penggunaan sekiranya mengandung.
♥ Dapatkan nasihat doktor sebelum pengambilan.

No Pendaftaran KKM: MAL 20013409T