Tuesday, 2 September 2014

LASER GLUTA WHITENING BODY LYANAZ

KELEBIHAN LASER GLUTA WHITENING BODY
LYANAZ :
*Melembabkan tekstur kulit
*Menghilangkan parut degil
*Menghilangkan bintik2 hitam
*Mencerahkan badan /kaki tangan
*Membekalkan vitamin C& E pada kulit

* CERAH, MENAWAN, GEBU *

CARA PENGGUNAAN LASER GLUTA WHITENING
BODY LYANAZ :
1. Digunakan ketika badan separa lembap selepas mandi.
2. Hanya sapukan ke serata badan untuk kesan sama rata.
3. Cecair berbentuk seperti gel mandi memudahkan
penyerapan gel ke dalam tekstur kulit.
4. Bauan yang harum kekal sehingga 1 hari.
5. Simpan di tempat bersuhu bilik .

1 BOTOL =70ML

Wednesday, 27 August 2014

BABIES BLINK 5 IN 1

BABIES BLINK 5 IN 1

Kandungan set babies blink 5 in 1
1. Day krim babies blink 25g
2. Night Cream Magic Babies Blink 25g
3. Glutacoll Soap
4. Serum Super Glowing 10ml
5. Toner White Glow (new)

CARA PAKAI BABIES BLINK 5 in 1

Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air dan keringkan.

♥ Siang
Cuci muka dengan sabun glutacoll, bilas dengan air dan keringkan. Sapu atau gosok toner whiteglow pd wajah. Sapu krim siang (antibiotik day cream) di serata wajah.
Disarankan pakai nipis2 supaya kulit kelihatan glowing dan terserlah.

♥ Malam
Cuci muka dgn sabun glutacoll. Sapu atau gosok toner whiteglow di seluruh wajah.
Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering.Kemudian pakai krim
malam dan ratakan.

★ Toner Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan daki serta
kekotoran. Elakkan guna di sekeliling mata.

Glutacoll Soap
- menghilangkan bintik2 hitam
- mengecutkan jerawat

Magic Night Cream
- mencerahkan 12 kali ganda
- melicinkan kulit
- menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat
- sekatakan tona kulit
- menghilangkan jerawat
- menghilangkan parut2 jerawat dan hitam
- menggebu dan menghaluskan kulit
- mencerahkan kulit seawal 24 jam
- kulit lebih pinkish dan kenyal
- mengecilkan pori- sesuai untuk semua kenis kulit
- boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan
bibir pinkish
- sesuai dari umur 12 tahun ke atas

Antibiotik Day Cream
- mencegah pertumbuhan jerawat
- meresap minyak di muka menjadi lembapan
- kulit bebas minyak
- membuatkan kulit segar dan berseri
- memberikan perlindungan penuh dengan SPF60
- sesuai untuk semua jenis kulit

Serum Babies Blink
- Mecerah dan membekalkan lembapan pada wajah

Toner WhiteGlow
- Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan
- mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain
- menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah serta kulit nampak bersinar seawal 1 minit

7 DAYS WHITENING JUICE LYANAZ

READY STOCK NOW...

KELEBIHAN 7 DAYS WHITENING JUICE

1 BOX ADA 6 BOTOL UTK 1 BULAN

1 BOTOL = 120ML UNTUK 5 HARI MINUM

✔ Memutihkan dan mencerahkan seluruh badan serta muka.
✔ Mensekatakan tona kulit.
✔ Mampu menghilangkan masalah kulit seperti bintik-bintik
hitam, jerawat, parut jerawat dan jeragat pada muka dan
badan.
✔ Kulit akan menjadi pinkish serta gebu seawal 7 hari.
✔ Meningkatkan imuniti badan.
✔ Anti penuaan.
✔ Menganjalkan payudara.
✔ Mengawal berat badan dan tidak menggemukkan.
✔ Sesuai diambil oleh wanita dan lelaki serta semua
peringkat umur.
✔ Boleh diambil oleh wanita mengandung & menyusukan bayi.

CARA PENGGUNAAN
1 botol (120ml) bertahan selama 5 hari.
1 hari minum 2 kali
waktu pagi dan malam semasa perut kosong (maknanya 12ml
untuk 1 kali minum)

PROMOSI 7 DAYS WHITENING !

Saturday, 16 August 2014

SURE KENCANG

SURE KENCANG..
RM65.00 FREE POS SEM

»Jika anda pernah mencuba pelbagai UBAT BESARKAN
PAYUDARA dipasaran tetapi semuanya menemui JALAN
BUNTU..kami PASTI anda TIDAK AKAN DIKECEWAKAN kali
ini..

Jangan bimbang…DIJAMIN PUAS HATI..!! GERENTI 100%
BERKESAN..!!!

✹✹AWAS!!! SERUM INI ADA KESAN SAMPINGANNYA!!!!✹✹

KESAN SAMPINGANNYA???
➨membuatkan si suami tak tentu arah bagaikan malam
pertama bila melihat anda
➨membuatkan si suami jatuh cinta kali ke-2 dan gila bayang
kepada anda
➨membuatkan si suami merengek-rengek manja meminta-
minta disebabkan keseksian anda
➨membuatkan si suami tersenyum tersipu2 keesokan hari
disebabkan kepuasannya
➨membuatkan si suami tidak teralih arah pada perempuan
lain dan lebih sayang anda
➨menghangatkan hubungan kelamin anda
➨membuatkan anda mungkin keesokan harinya berjumpa
doctor mohon mc.

APA KHASIATNYA???
➨mengangkat & menganjalkan kembali PAYUDARA yg
mengendur..
➨memantapkan lagi bentuk, mnjadikan ia lebih padat &
menstabilkan kedudukan PAYUDARA..
➨membesarkn kembali PAYUDARA yg mengalami
pertumbuhan yg terbantut..
➨menjadikan PAYUDARA & PUNGGUNG anda kelihatan seksi
& mengancam dgn lurah yg ketara..
➨mencerahkan PUTING, mengeluarkan PUTING yg
tenggelam & menghilangkan kedutan disekitar PAYUDARA..
➨mengekalkan keanjalan PAYUDARA agar TEGANG, PADAT,
CERAH, GEBU & TERANGKAT!!
➨menghaluskan & menegangkan kulit PAYUDARA..
➨melancarkan peredaran darah sekitar PAYUDARA..

BAHAN2NYA DAN ADAKAH SELAMAT??
➜Buatan tempatan 100% herba
➜Dibawah pemantauan KKM, SELAMAT digunakan..
➜TIADA RASA KEBAS
➜TIADA RASA PANAS
➜TIADA BERBAU BUSUK..hanya bau ROSE yg boleh
tingkatkan AURA ketika bersama!
➜AQUA & GLYCERINE
➜ROSE OIL
➜PUERARIA MIRIFICA EXTRACT

Wednesday, 13 August 2014

WIS PUTIH : SET HIJAU UTK JERAWAT

HARGA PROMOSI RM110.00 FREEE POS SEM
BERAT 160G

HARGA PASARAN :
RM140.00 (S/M) / RM145.00 (S/S)

WIS PUTIH : SET HIJAU UNTUK KULIT
JERAWAT, PARUT, SENSITIF DAN BERMINYAK

Ia didatangkan dgn kekuatan 3 produk utama iaitu :

1. Sabun Pucuk Jambu - berupaya membunuh jerawat ,
mgawal minyak dan memudarkan parut . Mgandungi 3 herba
terpilih seperti Pucuk Jambu , Ibu Kunyit dan Tea Tree .

2. CC Cream - hebat dan hebat dgn 5 agen bahan pemutih
terbaik dunia beserta SPF85 PA++

3. Gel Malam Berubat - ekstrak pati pekat lidah buaya dn
beberapa herba terpilih mmpu memulihkan kerosakan kulit

Semua sudah diluluskan KKM .

WIS PUTIH : SET HIJAU JERAWAT
- CC Cream 20g (NOT 140406488K)
- Gel Malam Berubat 20g (NOT 1404046486K)
- Sabun Pucuk Jambu 60g (NOT 1404043900K)

Kebaikan Set Jerawat Wis Putih :
- khas dibuat untuk kulit jerawat yg kritikal
- memudarkan kesan parut jerawat
- merawat kulit sensitive
- mengawal kulit berminyak
- mencerahkan kulit tak sekata
- mengecutkan jerawat dengan cepat
- menyembuh kulit rosak

1 . Sabun Pucuk Jambu - mengandungi beberapa herba
terpilih serta ibu kunyit , aloe vera dan juga minyak tea tree
yang terbukti berupaya merawat masalah jerawat , parut
tebal , kulit sensitif dan mengawal minyak muka . Teknologi
baru yang digunakan dalam sabun ini menyebabkan tidak
perlu bagi individu itu untuk memakai toner .

2 . CC cream - Tersohor sbagai krim paling hebat dgn
keajaiban 20x ganda daripada bb cream , foundation dan
krim asas yang biasa . Krim siang mgandungi ektrak
arbutin ,M- tranexamic , glutathione murni serta pitera .
Kekuatan SPF 80 degan teknologi FERN- Block yang
meghalang penembusan cahaya secara 99% . Bkn itu sahaja ,
ia mengandungi Korean Powder , sejenis serbuk bedak yang
ringan dan tersohor di Korea .

3 . Gel Malam Berubat - Gel malam berubat yang
mengandungi herba terpilih serta berantibiotik . Gel Malam
Berubat Wis Putih diperkaya ekstrak aloe vera dan
chorophyll hijau bagi merawat kulit serta memudarkan
parut . Juga mengandungi menthol untuk rasa sensai dingin .
Sensasi dingin ini mampu meredakan keradangan dan
kemerahan kulit serta mengecutkan jerawat dengan cepat .

Cara Guna Wis Putih Set Hijau :
Wis Putih Set Hijau dirumus khas untuk merawat kulit yg
sensitif dan jerawat kritikal. Ia sangat sesuai kpd lelaki dan
wanita. Wis Putih Set Jerawat ini adalah gabungan herba
dan antibiotik semulajadi. Gunakan tanpa was-was kerana
wis putih ini telah diluluskan KKM (Kementerian Kesihatan
Malaysia), dikilangkan oleh GMP dan disahkan halal.

3 langkah cara guna WIS PUTIH HIJAU (Set Jerawat) :

1. Sabun Pucuk Jambu
Sabun ini tidak menghakis malah memudarkan parut dan
mengawal minyak. Boleh dipakai 2 kali sehari sebelum
memakai CC cream. Biarkan selama 2-3 minit di muka
kemudian bilas dan jangan di lap. Boleh juga di pakai di
badan bg merawat masalah jerawat badan

2. CC Cream
Di sapu secara nipis di waktu siang hari. Kekuatan CC
Creram ini SPF 80 menghalang penembusan cahaya. Boleh
pakai bedak seperti biasa selepas sapu CC cream.

3. Gel Malam Berubat
Sapu Cream pada waktu malam setelah mencuci muka dengan
Sabun Pucuk Jambu

AURAWHITE BUBBLY FOR TEENAGER

HARGA JUALAN : RM 70
POS :
SEM RM 6
SS RM 10
______________________________
_____________
Apa eh kelebihan AURAWHITE BUBBLY FOR
TEENAGER NI!! COME COME LET
ME EXPLAIN :
Berperisa CANDYSWEET Strawberry
yang super LAZAT !

Harga mampu milik
dengan Khasiat yang super AWESOME !
♥mencerahkan kulit & melembapkan kulit
♥meransang penghasilan kolagen untuk
remaja
♥memberi tenaga
♥baik untuk daya ingatan terutama
pelajar
♥atasi kulit jerawat n berminyak normally
remaja tak terlepas ada problem kulit
berminyak cos hormone berubah apabila usia
meningkat
♥di perkaya dengan salmon collagen peptide,
manuka honey, grapeseed, vitamin C,E & A.
♥kurangkan rambut gugur & rekahan
tumit kaki
♥menyerlahkan aura wajah
kulit yang bersinar sinar !
♥tubuh badan yang sihat

Sunday, 10 August 2014

OVISPA

1 Kotak (1 set) ada 10 sachet Ovispa foot Mix, dan 1 btol
Krim Ovispa

Ingin tahu lebih tentang apa ni OVISPA -RENDAM
KAKI,KURUS BADAN ? Inilah soalan yang biasanya
pelanggan kami yang ingin tahu ye

1)Rendam kaki, kurus seluruh badan? betul ke?
Ovispa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh
badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan
membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan
metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar
seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan
bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut,
melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya
mengembalikan bentuk badan yang sempurna.
Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi
seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice,
ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain
sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk
memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit
untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep
Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi
untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam
tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.
....................................................
2)Cara penggunaan ovispa ?
i) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI'
foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS
RENDAM KAKI' ke dalam besen.
ii) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 ?
C. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda
akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat
semasa proses tersebut.
iii) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas
Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh
dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.
iv) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda
menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab
harian anda.
Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses
tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk
sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang
lebih baik.
....................................................
3)Berapa hari pengguaan yang di sarankan?
Satu hari satu sachet untuk 30 hari tempoh percubaan!,
namun begitu kesan penurunan berat bedan boleh dilihat
selepas 10 hari penggunaan ovispa.
....................................................
4)Bau Ovispa macam mana?
Ovispa berbau seperti herba kerana rumusan semulajadi
herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang
hebat!
....................................................
5)Perbezaan Ovispa dengan produk kurus yang lain?
Ovispa berbeza dengan produk yang lain dengan
merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovispa
mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma
tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology
melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan.
Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran
darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan
membakar lemak berlebihan.
....................................................
6)Selamat ke? ada KKM ke? kulit sensitif boleh guna?
Ovispa di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan
telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan
Malaysia dengan no rujukan NOT140603334K /
NOT140603333K
Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif adalah
disarankan mencuba 1 sachet dahulu untuk melihat tindak
balas keseluruhan badan, kerana ovispa tidak memberi
kesan sampingan. Namun begitu adalah dinasihatkan
untuk mereka yang ingin menggunakan ovispa tidak
mempunyai sebarang luka atau kudis di bahagian kaki
untuk mengelakan sakit berlarutan.
....................................................
7)Ibu mengandung & menyusukan anak boleh guna ?
Ovispa tidak digalakan bagi wanita hamil namun boleh
digunakan bagi wanita yang sedang menyusukan anak.
....................................................
8)Masa yang terbaik guna opasnow utk dapatkan hasil
yang lebih baik
Masa terbaik untuk rawatan ovispa adalah pada waktu
malam sebelum tidur kerana:
i) badan terasa ringan selepas rawatan ovispa
ii)hilang sakit kepala dan stress( tekanan)
iii)Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!
....................................................
9)Adakah berat badan akan bertambah semula selepas
berhenti guna ovispa?
Berat badan tidak akan bertambah selepas berhenti
menggunakan ovispa namun Kami menasihati supaya
mengamalkan gaya hidup yang sihat serta makan
makanan yang seimbang untuk mengekalkan berat badan
yang ideal.
....................................................
10)Adakah perlu bersenaman?
Walaupun tanpa bersenam juga akan berkesan, tapi kami
mencadangkan sis bersenam juga kerana senaman amat
penting untuk menjamin kesihatan yang baik dan boleh
mengamalkan rawatan ovispa juga.

FEELVOGUE BRIDAL TOUCH COMPACT POWDER


Memperkenalkan produk terbaru Feelvogue iaitu
Feelvogue Bridal Touch compact powder atau lebih
dikenali sebagai Bedak Pengantin Feelvogue.

Cantik bukan lagi rahsia!!!!!
Mencerah dan menganjalkan kulit wajah anda!!!!

Terdiri daripada Nano Merine Collagen, Spf25
Dan pearl powder complex!!!!!

01) BEIGE: Untuk kulit cerah
02) NATURAL: Untuk kulit sawo matang dan hitam manis

CHRISZEN GEL EYELINER

CHRISZEN GEL EYELINER

HARGA PASARAN : RM18.90
POS RM6 SM

Perbezaan antara Chriszen Gel Eyeliner dan celak brand
lain ialah:
- Warna hitam (intense black+matte black)
- Kalis air dan "smudgeproof"
- Tahan lama selama 24 jam sehari! (LONGLASTING)
- Licin pakai
- Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak
tahu make-up)
- Berus eksklusif yang sekali dengan botol.
- Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang
pegang.
- Cepat kering selepas lukis di mata
- Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak.
- Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up
remover.

Friday, 20 June 2014

BLINQ BEAUTY DRINK (OFFER)

Alami kehebatan produk Muslim Bertaraf 5 bintang khas untuk kecantikan & kesihatan anda..
♥ Ramai dah yang berjaya mengandung dengan Blinq.
♥ Ramai pesakit SLE dah tak perlu makan ubat setelah minum Blinq
♥ Ramai period dah kembali normal setelah minum
Blinq.
♥ Ramai muka dah licin setelah minum Blinq.
♥ Ramai dah mendapat badan Ideal setelah minum
Blinq.
♥ Ramai dah pesakit tyroid tak perlu bergantung
dengan steriod setelah minum Blinq.
♥ Ramai dah makcik2 kelihatan muda setelah
berBlinq.
♥ Banyak dah cyst yang hilang setelah berBlinq.
♥ Ramai dah wajah berseri setelah berBlinq.
♥ Malah makin ramai Suami menyayangi isteri mereka setelah berBlinq.

TERUJA KULIT GEBU, BEBAS
JERAWAT & GLOWING dlm 7 HARI? TERUJA bila kawan puji BODY macam CHE TA? TERUJA badan rasa BERTENAGA & SIHAT lain macam?

BLiNQ BEAUTY DRINK OFFER PAKEJ CANTIK + KURUS +
SIHAT SEKALIGUS..!!

KHAS utk mereka yg nak rawat masalah kecantikan
dalaman & luaran, yg nak maintain berat badan
ideal & yg nak atasi masalah lemah lesu serta tak
bertenaga..

JAMINAN KEBERKESANAN SEAWAL 7 HARI..!!

Blinq Beauty Drink merupakan produk 3 dalam 1 yang Pertama di Malaysia dengan Pemakanan Sunnah..
"Glutathione, Collagen, Vitamin C, Soursop, Guarana,
Habbatus Sauda, Dates, Stevia Extract, Pomegranate,
Honey & Garcinia"

Apa itu 3 dalam 1?

1. Kecantikkan :
- Kulit akan menjadi lebih tegang.
- Kulit akan cerah sekata seluruh badan.
- Garisan kedut berkurangan.
- Jeragat pudar.
- Open pores akan mengecil.
- Jerawat kecut seawal 3 hari.
- Parut jerawat hilang.

2. Kesihatan :
- Anti kanser No.1
- Menstabilkan tekanan darah.
- Tidak menggunakan gula.
- Menstabilkan hormon wanita.
- Memberi tenaga.
- Meningkatkan sistem imunisasi.
- Merawat ekzema.

3. Bentuk Badan Yang IDEAL :
- Membakar lemak.
- Memerangkap minyak.
- Meningkatkan kadar metabolisme badan.
- Rasa kenyang.
- Rendah karbohidrat.
- Mengawal nafsu makan.

KELEBIHAN :
♥ 3 dalam 1.
♥ Mengandungi pemakanan sunnah "habbatus sauda, madu, delima & kurma"
♥ JIMAT hanya dengan 1 minuman sahaja.
♥ Bentuk sachet yang mudah dibawa.
♥ Sesuai untuk "DIABETIC"
♥ Menggunakan Stevia sebagai pengganti Gula
♥ Collagen Marin Laut Dalam (Ikan Salmon). Kualiti
Collagen Terbaik untuk penyerapan ke dalam tubuh
badan.
♥ Soursop - ANTI KANSER
♥ Boleh diminum oleh Ibu dalam pantang dan
"breast feeding"

Macam mana cara nak minum dan bila nak minum?
- Campurkan serbuk BBD dgn air kosong
120ml ( jangan air panas) kacau
sehingga larut dan terus minum
Masa tebaik utk minum adalah semasa
perut kosong iaitu sebelum breakfast
dan sebelum tidur.
Pantang larang? takde pantang cuma
kalau boleh jgn ambik caffein tp kalau
nak jugak minum, jarakkan masa dlm 5
jam…
Perbanyakkan minum air kosong…

Tuesday, 17 June 2014

JAMU SERI PENGANTIN

JAMU SERI PENGANTIN

Untuk mendapatkan tubuh badan yang sihat dari
dalaman, Wanita masa kini perlu mengamal kan jamu
untuk memulihkan tenaga dan juga merawat secara
dalaman. Pada zaman dulu ibu-ibu kita mengamal kan
meminum air rebusan akar kayu dan rempah ratus untuk
kekal kan tenaga dan membaik pulih dalaman badan,
tapi kini kita hanya perlu makan jamu yang berupa
kapsul sahaja utk itu tak perlu susah payah lagi nak
masak-masak air akar kayu atau rempah ratus. Dengan
pengambilan jamu seri pengantin boleh rasai perbezaan
dalam 2-3 hari shj, badan lebih cergas,bertenaga dan
mantap utk urusan harian.

Khasiat;
- Menyuburkan rahim
- Mengatasi masalah keputihan
- Merapatkan faraj
- Menambah nafsu syahwat
- Memberi tenaga untuk wanita berkerjaya
- Membuang toksik dalam badan
- Memperbaiki sistem kitaran haid
- Membakar lemak berlebihan
- Membuang angin
- Mengurangkan masalah bau badan
- Mengatasi masalah kemaluan berbau
- Mengurangkan kesakitan di bahagian
pinggang
- Mengurangkan masalah lemah tubuh
badan terutamanya bagi ibu-ibu selepas
bersalin
- Sesuai untuk persediaan awal bagi
perempuan yg belum berkahwin.

ATURAN MAKAN:
1 BIJI PAGI & MALAM

UTK MERAWAT:
2 BIJI PAGI & MALAM