25/03/2015

SKIN PERFECT FORMULA BY NUTRI CIRCLE

HARGA JUALAN
RM169 smjung.
RM179 sbh/srwk

Free pos
Free beg yg comel
Free facial scrub

1 kotak 30sachet ckup utk kegunaan 1 bulan

Cerah & Haluskan Kulit Wajah Anda TANPA Gunakan Krim Ataupun Serum Kecantikan!

Kulit nampak lebih remaja dari umur sebenar!

SPF merupakan Pemakanan Kesihatan Yang Membantu Mengembalikan
Keremajaan & Menyerikan Kulit Wajah Secara Semulajadi!

Adakah anda ada alami masalah kulit wajah seperti ini?
- Kulit kering dan dan terasa kasar. Rasa macam nak gosok dengan kertas pasir je rasanya..
- Tidak bermaya. Kita sendiri jadi tidak bersemangat dan tidak ceria..
- Pigmentasi kulit menyebabkan kita jadi tidak selesa.
- Kulit berkedut dan mulai kendur. Padahal umur kita lebih muda dari wajah kita.
- Berjerawat besar serta merah dan adakalanya bila tersentuh jerawat terasa sakit sangat.
- Bukan setakat kulit kusam malah selalu anda cepat rasa letih dan lesu.

Jika anda ada alami masalah diatas, ia bermaksud dalaman anda perlu dirawat.
Jika tidak dirawat dari dalam walau berpuluh botol krim kecantikan yang anda gunakan, mahupun berapa banyak
serum yang digunakan ianya tidak akan memberi kesan yang bakal memuaskan hati anda. Ini kerana semuanya bergantung kepada dalaman kita.
Dalam sihat maka luaran juga sihat. Dalaman cantik maka luaran juga akan jadi cantik.

Jadi anda nak tahu tak bagaimana kita boleh rawat dan memulihkan dalaman dengan mudah tanpa perlu
mengamalkan pemakanan kesihatan yang susah untuk disediakan?

Ramai dari kita yang menggunakan produk krim kecantikan
atau krim pencerahan menyebabkan kulit menjadi :
- Mengelupas
- Merah, gatal dan pedih
Ada yang lebih teruk keadaan kulit yang merah serta gatal-gatal berlarutan.

Ini risiko namanya. Ya…dengan kulit mengelupas boleh
menghasilkan kulit baru yang lebih sihat dan segar tetapi kita perlu korbankan rasa selesa kita.

Rawatan secara dalaman bukan sahaja dapat menyihatkan kulit wajah malah boleh menegangkan kulit juga. Ini yang anda perlukan sebenarnya...Skin Perfect Formula ( Nutri Circle )

Kelebihan produk skin perfect formula
☞ Anti Aging ( Anti-penuaan ).
☞ Kulit sentiasa nampak muda.
☞ Menghilangkan Parut 'Scar Treatment'. ☞ Proses rawatan secara semulajadi.
☞ Tona kulit menjadi sekata dan lebih cerah, bersih serta berseri. Bukan sekadar putih dan cerah malah kulit ala-ala artis korea.
☞ Menjadikan kulit lebih bercahaya secara semulajadi.
☞ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit.
☞ Tiada lagi kulit kendur.
☞ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri.
☞ Mengatasi masalah jerawat yang sukar dirawat.
☞ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah.
☞ Menguatkan Akar Rambut. Rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat.
☞ Anti Kanser. Mengelak diri dari penyakit yang menjadi pembunuh utama.
☞ Anti Oksidan. Awet muda.
☞ Menambah tenaga. Sentiasa segar bertenaga.
☞ Dapat menyihatkan dalaman secara keseluruhan. (dalam sihat luar pun sihat.)
Sesuai bagi pelbagai lapisan Umur
Lelaki/Perempuan

Cara Pengambilan Skim Perfect Formula
1. Koyakkan sachet
2. Masukkan serbuk SPF dalam mulut dan kemam (tak perlu dibancuh dengan air)
3. Boleh diambil pada bila-bila masa namun disyorkan agar mengambilnya pada waktu pagi sebelum sarapan.

23/03/2015

FEREENA FERWHITE GLOW COFFEE

FEREENA : FERWHITE GLOW COFFEE

1 JAR : 15 sachet

HARGA PASARAN
1 PCS RM34.90(SM), RM39.90(SS)

FERWHITE GLOW COFFEE.
Kulit semakin putih gebus licin dan berseri-seri ramai yang tegur..

FERWHITE GLOW COFFEE boleh minum di mana-mana sahaja dan bila-bila waktu pun boleh kerana cara bancuhan yang mudah..
Ambil 1 sachet bersama secawan air panas dan kacau..

KHASIAT FERWHITE GLOW COFFEE
✅ Antioksidan yang baik
✅ Menjadikan kulit lebih bertenaga
✅ Melicinkan dan meremajakan kulit
✅ Mengurangkan kedutan dan garis halus
✅ Melancarkan peredaran darah
✅ Menanggalkan sel kulit mati
✅ Meningkatkan kelembapan kulit
✅ Menyekatakan tona kulit, melembap dan menganjalkan kulit
✅ Merawat jeragat dan jerawat
✅ Mengecilkan liang pori
✅ Menggebukan kulit dan menghalang minyak berlebihan
✅ Menguatkan dan memperbaiki sistem pertahanan badan
✅ Meningkatkan kecergasan badan
✅ Melawan pelbagai jenis sel kanser
✅ Mengurangkan kolestrol, menguatkan tulang dan mengelakkan osteoporosis
✅ Memberi tenaga dan jantung yang sihat serta mengurangkan sakit otot dan sendi

20/03/2015

SOLID PRINCESS (S LINE)

SOLID PRINCESS (S LINE)

60 TABLET (SEBULAN PENGGUNAAN)

ROSELLE
– Sebagai antioksidan
– Mencerahkan kulit
– Mencegah demam panas/selesema
– Mencegah resdung dan lelah
– Mengubati sakit kepala

APPLE STEM CELL
-Pembaikan tisu dan organ-organ yang rosak
-Mengaktifkan semula sel kulit
-Melindungi sel-sel badan daripada sinaran UV
-Melambatkan proses penuaan
-Menghalang garis-garis halus

MIRIFICA
-Menganjalkan kembali payudara dan punggung yang
mengendur
-Mengurangkan garis-garis halus
-Menganjalkan kulit
-Melangsingkan badan
-Menjadikan rambut lebih sihat

SERAPAT
-Menegangkan payudara
-Merawat masalah dalaman wanita
-Mampu menghilangkan rasa gatal-gatal di bahagian
vagina

MANJAKANI
-Anti penuaan
-Berupaya membasmi bakteria dan kuman yang
mengakibatkan bau yang tidak selesa
-Menegangkan dan mencantikkan kulit

VITAMIN C
-Antioksidan
-Melindungi badan dari jangkitan penyakit dan
memelihara kesihatan tulang dan gigi
-Meningkatkan sistem imuniti

CARA PENGGUNAAN;
-Ambil 1 tablet pada waktu pagi dan malam
-Sebaiknya diambil semasa perut kosong
-Pastikan minum air sekurang-kurangnya 1.5 liter atau
8 gelas sehari

*Untuk ibu mengandung, tidak dibenarkan mengambil
Solid Princess

SOLID WHITE S LINE

SOLID WHITE (S LINE)

HARGA PASARAN RM180.00 SM

KANDUNGAN DALAM PRODUK;

STRAWBERRY
– Kaya dengan antioksidan
– Mencantikkan kulit
– Menghilangkan jerawat
– Mengawal tekanan darah tinggi
– Mengurangkan kadar kolestrol

APPLE STEM CELL
-Pembaikan tisu dan organ-organ yang rosak
-Mengaktifkan semula sel kulit
-Melindungi sel-sel badan daripada sinaran UV
-Melambatkan proses penuaan
-Menghalang garis-garis halus

TOMATO
-Mencerahkan
-Melicinkan kulit
-Mengecilkan liang pori
-Mengawal penghasilan minyak
-Melancarkan sistem pencernaan
-Menjaga kesihatan mata

PAPAYA
-Awet muda
-Mengatasi rekahan kulit
-Merawat masalah kulit seperti jerawat dan jeragat

FISH COLLAGEN
-Menghaluskan kulit
-Mencantikkan kuku
-Melembabkan kulit
-Anti penuaan
-Mengurangkan garis-garis halus

PEARL POWDER
-Mencerahkan kulit
-Menjadikan kulit berseri
-Menegangkan kulit
-Melancarkan peredaran darah
-Menghilangkan bintik hitam & lingkaran gelap bawah
mata

ISI KANDUNGAN; 700GM

TEMPOH PENGGUNAAN; SEBULAN

CARA PENGAMBILAN;
-Ambil 1 scoop pada waktu pagi dan malam
-Sebaiknya diambil semasa perut kosong
-Boleh dibancuh dengan air atau kemam
-Pastikan minum air sekurang-kurangnya 1.5 liter atau 8 gelas sehari

*Untuk ibu mengandung, disarankan mengambil ketika kandungan berusia 6 bulan ke atas.

15/03/2015

COOL HIJAB

COOL HIJAB RAHSIA KESEGARAN RAMBUT WANITA BERTUDUNG
1 BOTOL : 30ml

HARGA SEBENAR DI KOTAK : RM90.00

HARGA JUALAN PROMOSI
1 BOTOL RM70.00
(belum campur kos pos lg)

ADA MASALAH RAMBUT TAK?
Dah buntu nak pakai apa lagi nk bagi nampakkan rambut menawan dan sihat.

ADA MASALAH RAMBUT SEPERTI:
- Rambut bercabang
- Rambut gugur
- Rambut rasa panas
- Kelumumur
- Kepala Migrain dan stress

ANDA PASTI TERUJA DENGAN COOL HIJAB SEBAB :
Rasa sejuk selepas 15 saat memakai
Wangi rambut bertahan selama 24 jam
Boleh digunakan sebanyak 120 kali semburan
Menggunakan bahan yang halal dan berkualiti
Kepala akan sejuk bila berpeluh
Minyak tidak melekit dan cepat serap

Lulus KKM : NOT141000693K

KELEBIHAN COOL HIJAB :
- Menyejukkan kepala dan rambut ketika bertudung.
- Menghilangkan bau hapak pada rambut.
- Melembutkan rambut.
- Mengurangkan kelemumur.
- Mengelakkan kegatalan pada kulit kepala.
- Memperbaiki rambut yang rosak dan bercabang.
- Menggalakan pertumbuhan rambut baru.
- Melegakan sakit kepala dan migraine.
- Memberi kesegaran kepada minda dan stress.
- Merawat kulit kepala yang berminyak atau kering.
- Menguatkan akar rambut.
- Mengelakkan tudung dari kotor berminyak.

KANDUNGAN COOL HIJAB :
Enrich Virgin Olive Oil, Jojoba Oil, Aloe Vera Oil, Peppermint Oil, Aleurites Moluccana Oil, Melaleuca Leucandendra Oil

Walaupun kandungan Cool Hijab kebanyakan dari minyak tapi jangan risau, ia langsung tidak melekit dan cepat menyerap pada kulit dan rambut. Kesan Cool Hijab boleh dirasai dalam masa 15 saat sahaja. Cepat kan? Bau wangi akan bertahan selama 8 jam malah sehingga 24 jam pun boleh.

Bila nak pakai mesti pastikan rambut dalam keadaan kering.
Tips dari saya, pastikan rambut dikeringkan secara semulajadi, elakkan bungkus dengan tuala.

CARA PENGGUNAAN COOL HIJAB :
1. Picitkan serum Cool Hijab ke tapak tangan. Dua atau lebih mengikut panjang rambut.

2. Jangan gosok terlalu lama pada tapak tangan. Terus sapu pada rambut sehingga kena kulit kepala serta dahi, belakang telinga dan belakang leher. Elakkan dari terkena mata kerana serum Cool Hijab mempunyai herba rawatan rambut.

3. Kemudian sikat rambut dengan rapi dan boleh pakai tudung dengan selesa bagi wanita.

4. Guna 2 kali sehari pada waktu pagi dan sebelum tidur. Boleh Shampo rambut sekurang-kurangnya 2 atau 3 minggu sekali.

SOALAN DARI BAKAL PENGGUNA COOL HIJAB :

Berapa kali semburan Cool Hijab yang saya perlu guna?
Satu tekanan semburan sudah mencukupi tetapi jika rambut anda tebal dan panjang disyorkan guna 2 atau 3 semburan.

Adakah saya perlu shampoo rambut dahulu sebelum guna serum Cool Hijab?
Itu adalah sebaik-baiknya dimana anda cuci dahulu rambut sebelum guna bagi menanggalkan kotoran dikulit kepala dan rambut.

Berapa lama dapat rasa bila memakai Cool Hijab?
Anda akan dapat merasai kedinginan sejuk Cool Hijab di kepala dan rambut anda selepas 15 saat menggunakannya.

Berapa lama kedinginan dan wangian Cool Hijab akan bertahan selepas pakai?
Cool Hijab sememangnya dicipta untuk wanita berhijab atau bertudung. Dingin akan sentiasa berada didalam tudung. Jika dalam keadaan panas, kepala akan berpeluh. Apabila peluh bercampur Cool Hijab, kepala akan kembali sejuk dingin. Bau wangi akan bertahan selama 8 jam malah sehingga 24 jam.

Kenapa rambut saya masih ada yang gugur?
Ini merupakan perkara biasa pada awalan bagi sesetengah orang yang mempunyai masalah rambut gugur. Cool Hijab akan merawat pada akar rambut yang gugur dan menggantikan semula pertumbuhan rambut kerana Cool Hijab juga mempunyai vitamin rawatan rambut.

Adakah kulit kepala dan rambut akan rasa melekit?
Tidak sama sekali. Cool Hijab menggunakan Virgin Enrich Olive Oil dan bahan yang tidak akan berminyak dan melekit malah anda akan dapati tapak tangan anda tidak akan berminyak dan melekit. Tudung anda juga tidak akan kotor dan berbau hapak.

Adakah saya boleh menghidu bau Cool Hijab?
Boleh dan sangat digalakkan. Ia akan membantu meringankan kepala dari stress dan migrain.

Berapa kali saya boleh menggunakan Cool Hijab dalam sehari?
Sehari satu kali pada waktu pagi sudah mencukupi. Tiada masalah juga menggunakan pada waktu pagi selepas mandi dan pada waktu malam sebelum tidur.

Adakah Cool Hijab hanya sesuai untuk wanita berhijab sahaja?
Walaupun Cool Hijab fokus kepada wanita berhijab tetapi ia tiada masalah untuk dipakai oleh wanita tidak bertudung, lelaki yang bertopi, lelaki berserban, malah yang menggunakan helmet. Tak ada rambut pun boleh pakai.

Berapa kali semburan untuk 30ml Cool Hijab?
Sebanyak 120 kali semburan dari 30ml Cool Hijab dan boleh digunakan selama sebulan.

Adakah Cool Hijab mempunyai pelbagai bau wangian?
Cool Hijab hanya mempunyai satu bau wangian sahaja iaitu wangian kesegaran buah-buahan manis.

12/03/2015

MAGIC SCRUB BIONANO TECH

Magic Scrub sebagai masker rambut;
- Membaiki sel sel rambut rosak.
- Memelihara kesihatan rambut kerana
mengandungi pelbagai vitamin sumber buah –buahan.
- Menghasilkan rambut yang lebih bermaya serta bersinar / mengurangkan kusam pada rambut.
- Membekal protein secukupnya kepada rambut kerana vitamin dalam avokado dan jojoba membantu kekuatan rambut.
- Memelihara kulit kepala agar kurang kelemumur / kulit kering / rambut bercabang

Cara penggunaan magic scrub sebagai masker rambut :
1.Basahkan bahagian rambut yang ingin dirawat.
2.Ambil sebahagian skrub dan basahkan dengan air.
Sukatan air hendaklah  lebih daripada skrub.
3.Boleh juga menggantikan minyak zaitun sebagai cecair
sebatian.
4.Lumurkan masker kepada bahagian rambut dan biarkan
selama 30 minit ke 1 jam .
5. Bilas rambut anda sehingga bersih.
6. Boleh dilakukan sekerap mungkin mengikut keperluan.

Sesuai untuk semua peringkat umur.

Kelebihan magic scrub bionano tech :
- Membantu mencerahkan wajah dan menjadi berseri
- Membantu mengecilkan pori muka sepantas 3 hari
- Membantu menghilangkan kesan hitam pada kulit / celah badan
- Membantu membuang bintik hitam dan jeragat
- Merawat masalah kulit yang berpunca daripada resdung
- Membantu mengecut dan memudarkan parut jerawat dalam masa 6 hari
- Membantu masalah kulit seperti alergik / sirosis / gatal- gatal dll
- Membantu merawat luka kering / melecet / luka basah
- Membantu masalah bau badan akibat bakteria
- Menganjal dan menegangkan kulit
- Melembab dan membaikpulih sel kulit
- Boleh digunakan ketika basah dan kering
- Kulit terasa lebih lembut / cerah seawal
penggunaan pertama kali
- Ia adalah selamat sekiranya tertelan kerana tiada bahan kimia merbahaya
- Ia selamat untuk bayi dan kanak - kanak
- Sesuai untuk semua jenis kulit

Cara penggunaan magic scrub bionano tech :
1. Lembapkan kulit dan biar separa kering. Ambil skrub dan gosokkan pada kulit yang bermasalah
2.Bilas dengan air mineral sehingga bersih ( kulit terasa lembut dan cerah )
3.Boleh digunakan sekerap yang mungkin kerana tidak mengandungi bahan kimia (menghakis kulit)

Cara penggunaan magic scrub bionano tech sebagai masker :
1.Campurkan 2 sudu kecil skrub dengan beberapa titis air mineral.
2.Sapu dan ratakan pada kulit yang bermasalah.
3.Biarkan selama 15 ke 30 minit atau semalaman waktu tidur.
4.Kulit menjadi lembut, pori-pori semakin halus, cerah serta kesan berseri

STAY FLAWLESS FOUNDATION (SFF)

SFF foundation terbaik, Tak perlu beli produk antarabangsa. Guna jer SFF hasil lebih best dan yang penting murah. Tahan sehingga 3 bulan. Ramai jurumekap dah mula guna SFF.
Nak mekup tahan lebih lama spraykan Pearl Base dulu.

Foundation HD pertama di Malaysia,
Permintaan luar biasa dan feedback yang sangat teruja...

Mekap tahan sehingga 24 jam
Kami yakin anda pasti suka..
SFF foundation lain dari yang lain..

Harga mampu milik
Tahan berbulan-bulan lagi
Jimat kan??

KENAPA STAY FLAWLESS FOUNDATION BEST ?
► Tekstur yang sangat ringan
► Mudah meresap
► Tahan sehingga 24 jam
► Kulit lebih glowing dan bertambah gebu selepas 1 jam
► Lebih sekata dan tidak bercapuk
► Mengandungi SPF 30

ANTARA KELEBIHAN STAY FLAWLESS FOUNDATION:
► Mampu mencerahkan kulit
► Mampu menghilangkan parut & jerawat
► Menutup pori-pori terbuka
► Menghilangkan jeragat / bintik hitam
► Kulit lebih lembut & lembap
► Menghilangkan blackhead & whitehead
► Melindungi kulit dari pancaran UV
► Kalau berpeluh sure takkan bercapuk

JENIS WARNA STAY FLAWLESS FOUNDATION :
✿ PINKISH - KULIT CERAH & KUNING LANGSAT
✿ SO SWEET - KULIT SAWO MATANG